Emri : Siç më quajtën
Mbiemri : Siç e patën të parët
Mosha : Gjynahet, paret dhe mosha nuk tregohen
Ku jetoj : Atje ku të gjithë Shqiptarët kanë ate shprehjen e famshme meshmesh
Statusi : Me mir të marr një qen, se sa një mashkull në krevat

Burri i Ledjones :@enemyofself
Dhëndri i : @Elkeda dhe @KlewVenus

Ushqimi i preferuar: Nutella, Milka dhe çdo ëmbëlsir me çokollata dhe arraEmail : exo.york@gmail.com
  • Duke ngrënë Nutella
  • JoinedMay 5, 20181 Reading List