Η Άντζελα, wannabe συγγραφέας γεννήθηκε στην Αθήνα (οπου και διαμένει) ένα ζεστό ξημέρωμα του Ιούλη. Ξεκίνησε να ασχολείται με την συγγραφή στα 12 της χρόνια όταν η φιλόλογος  ανακοίνωσε πως το παιδί έχει ταλέντο στις εκθέσεις. Σαν ξιπασιά ακούγεται αυτό αλλά με λες και μια ιδέα ξιπασμένη. Λοιπόν από τα 12 μέχρι τώρα ασχολούμαι ενεργά με την συγγραφή, για την ακρίβεια γράφω τα πάντα! Τι ποιήματα, τι διηγήματα, τι ιστορίες. Η ζωή μου είναι γεμάτη από αυτά!

Αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μπουν και στη δική σας ζωή. Με λίγα λόγια ένα κομμάτι της καθημερινότητας μου, γίνεται δικιά σας καθημερινότητα. Για να πω την αλήθεια μου αρέσει να μοιράζομαι πράγματα, γι' αυτό τον λόγο είμαι εδώ στο wattpad.

Λοιπόν μια μικρή και σχετική διευκρίνηση: δυστυχώς δεν δέχομαι στον τοίχο μου ή στα μηνύματα προτάσεις για ιστορίες. Όμως σε όσους μου κάνουν follow θα ριξω μια ματια στα εργα τους και αν μου τραβήξουν τη προσοχή θα τα βάλω στις λίστες και στη βιβλιοθήκη μου.

Αυτά τα ολίγα από μένα. *εδώ γελάει*
  • JoinedMarch 13, 2016Last Message
angelalala88 angelalala88 Feb 10, 2018 07:26PM
Προς ολους κ κυριως σ εκεινους που εχουν διαβασει καποια απο τις ιστοριες μου.Πρόσφατα διακριθηκα στον διαγωνισμο του TYS και θελω να σας ευχαριστω για ακομα μια φορα, για την υποστήριξη σας. Δυστυχ...
View all Conversations

Stories by Άντζελα
Θες έναν κόσμο πιο μεγάλο by angelalala88
Θες έναν κόσμο πιο μεγάλο
Αυτή η μικρή μου ιστορία, γράφτηκε για έναν διαγωνισμό, τον οποίο αναφέρω εντός του κεφαλαίου. Ο τίτλος είναι...
Το παράπονο by angelalala88
Το παράπονο
...
ranking #37 in ζήλεια See all rankings
Κρυφή παγίδα by angelalala88
Κρυφή παγίδα
Μπορεί να ήταν ένα απλό λάθος. Μπορεί όμως και όχι.
ranking #57 in σκοτάδι See all rankings