Abah dah stop menulis di watpad now try nak menulis di wix plak.. tapi belum mula tambah karya lagi...

Kecewa dengan watpad sebab x bagi warning nak close akaun terus block macam tu saja...

Jadi 5 cerita yang dicreate hanya 2 dapat diselamatkan

1. Skandal
2. Rumah flat puchong

Gagal diselamatkan

1. Tukang urut johari dah nak 3 episod satu pun xde backup

2. Ayah kawan. Prolog dan part 1 x dapat diselamatkan

Satu cerita lagi lupa tajuk haha.. abah datang sini sekadar nak membaca karya kawan2 tetapi menulis di sini tidak mungkin lagi...
  • JoinedDecember 19, 2019


Last Message
abahrazif38h abahrazif38h Jun 13, 2021 07:08PM
minta maaf lately abah busy dengan kerja2 office walaupun wfh.. cuma yang abah sempat tulis cerita ni sahaja.. sebab cerita ni abah dah tulis lama dan ada 5-6 episod sahaja.. sebenarnya abah nak uplo...
View all Conversations

Stories by abahrazif38h
Ilmu Penunduk Siri 1: Menundukkan Encik Jamal by abahrazif38h
Ilmu Penunduk Siri 1: Menundukkan...
Mendapat ilmu dari datuknya. Mencari mangsa demi mangsa bagi menduga ilmunya.. Siapa yang terkena? Malanglah...
ranking #4 in cuckold See all rankings
Ayah kawan  by abahrazif38h
Ayah kawan
Part 1 dah takde. Akaun lama dah diblock oleh watpad
ranking #462 in daddies See all rankings
Rezeki Wechat by abahrazif38h
Rezeki Wechat
Seorang isteri yang tulus mahu membantu suaminya.. Seorang suami yang terpaksa memilih... Seorang lelaki yan...
ranking #11 in cuckold See all rankings
3 Reading Lists