??????

Seorang pelajar sarjana muda dalam bidang sains, tapi sibuk nak menulis. Bukan seorang fashionista mahupun beauty consultant, cuma berkongsi ilmu untuk semua. Isteri kepada Kim Namjoon aka si comel pipi lubang.

??????

Beauty comes in every colours and sizes. Be proud of yourself! Fuck people say - you are beautiful now and forever!

??????

Lin | 20 tahun |

??????

Social media:
- instagram: @adlinsofie @lyynbunny
DM sentiasa dibuka untuk sebarang pertanyaan, cuma kalau korang tanya 'kak macam mana nak putih' korang tidak akan dilayan.
  • joon's heart
  • JoinedMarch 2, 2015


Last Message
_lynnnnn _lynnnnn Jun 04, 2018 12:46AM
Yoongi as baker, flower shop owner or as a barista. Imagine how cute he is!
View all Conversations

Stories by Lynn
[C] Short stories by _lynnnnn
[C] Short stories
Oneshot. Banyk merepek dalam ni ^^ Kalau sudi bacalah
Fashion tips by _lynnnnn
Fashion tips
Tak kesahlah dengan gaya apa pun, mesti akan menyerlah. Dalam buku ini, adlin akan share tips untuk nampak be...
[C] Boyfriend : Park Jimin ❤ by _lynnnnn
[C] Boyfriend : Park Jimin ❤
Each chapter Adlin buat dalam one-shot, kiranya macam short imagination untuk setiap chapter. Cerita ini wuj...
6 Reading Lists