• JoinedNovember 10, 2016


Last Message
_elma_28 _elma_28 May 14, 2020 09:14PM
Ke ka marre malli për Xhonin dhe Elize ...https://my.w.tt/wq0Xfuhuu6
View all Conversations

Story by dikun
Occasus by _elma_28
Occasus
Në fillim isha vetem unë, më pas në një perëndim dielli erdhi ai dhe jeta ime u vesh krah tij me vezullime dr...
2 Reading Lists

...
fv