__avocados__

Követtek már instán?
     	__avocados.__
     	Egy csomó újdonságot posztolok! 

chailattee_

Nyilván követlek, én vagyok a legkitartóbb zaklatódmost már itt is lehet annak avanzsálom magam, mit gondolsz, jó ötlet? 
Reply

nappali

WELCOME BACK XDDDDD 
Reply

chailattee_

Komolyan a 7 perccel éjfél utánnak már annyiszor megnéztem az első részét, amiben igazából nincs semmi lényeges, hogy kívülről tudom. És úgy várom, uramisten! Tökre izgatott leszek, ha már csak rágondolok, de úgy konkrétan remegnek a belső szerveim is. 
     Mindenképp add ki majd egyszer a munkáidat, kérlek!!
     Imádlak

csipkerzsa

Sziaaaa. Annyira de annyira imádom ahogyan írsz. Függő vagyok, szó szerint. Más alkohol, vagy kábítószer függő, míg én a te könyveidre vagyok ráfüggve. Hatalmas nyomott hagyott bennem "Hippi Aurora" és "Fasza kantárosgatyás Xavier"
     Az normális dolog, hogy a Wattpad nem nyitja meg a Lélekmelegítőt? 
     Csak nálam van ez, esetleg törölted?
     
     Ps: ily

chailattee_

Annyira szeretlek téged, komolyan mondom! Imádom a történeteidet és esküszöm tök máshogy gondolkodom, mióta elolvastam a Hidegháborút és folytatásait, de leginkább a Festék és Bakelit jelentett nekem baromi sokat. Annyira imádom őket, jézusom. Remélem kiadod egyszer őket, hogy meg tudjam venni könyv formájában is! Ha nem, akkor majd kinyomtatom magamnak, mert az egyszer biztos, hogy nem hagyok ilyen csodákat elveszni. Soha ne hagyd abba az írást, kérlek. Vagy legalább amíg élek, addig ne. Imádlak, nagyon nagyon nagyon nagy befolyással vannak rám a könyveid, rosszkedvű vagyok, ha valami nem tökéletesen happy a történetben, aztán mikor végre minden jó lesz, akkor eskü olyan felszabadult lesz a lelkem, fú. Szóval borzasztóan imádlak. Ezt sose felejtsd el. 

__avocados__

@iluwonedirection ❤️❤️❤️ köszönöm szépen
Reply

__avocados__

Kedvesek!
     Akiknek esetleg nem követik az írói oldalamat instagramon: a Festék és bakelit – ahogyan ti is olvastátok –, véget ért. Kicsit úgy érzem, mintha egy szakasz zárult volna le az életemben. 
     Köszönöm, hogy végig követtétek velem a két főszereplő és a többi csodás mellékszereplő életét. #xaurora❤️

yurei7

@__avocados__ Szia, elképzelhető,hogy törlődött az instagram-oldalad, vagy csak én nem találom?
      Btw imádom az írásaidat, a Festék és bakelit utolsó részei érzelmileg nagy hatással voltak rám. Nagyon igényesen és szépen írsz. Köszönöm,hogy megosztod velünk a műveidet! 
Reply

Larry_5sos_stan

Szia!Nem szeretnéd kiadni a könyveid valamikor? Komolyan borzalmasan nagy sikere lenne szerintem. Őszintén ha csak egy könyvet olvashatnék ez lenne az. Egy helyre már írtam ezt, nem neked, de ahogy befejezted a történetet, egyszerűen nem tudnék mást olvasni. 

__avocados__

@WattikaKritika gondolkozom rajta erősen:)
Reply