WattysNL

De Wattys Awards 2020 zijn nu open voor inzendingen. Lees het verhaal getiteld Wattys 2020 om erachter te komen of je in aanmerking komt en hoe je meedoet: 
     	https://www.wattpad.com/story/215348550-wattys-2020
     	

xcynthiatje

Gefeliciteerd iedereen!!
     
     Ik had eigenlijk wel verwacht dat ik niks zou winnen maar k heb het geprobeerd :)
     
     (als je wilt kun je t lezen ;D)
     
     Groetjes
     Cynthia 

xcynthiatje

@ lowalowa1 isgoedd
Reply

LowaLowa1

@xcynthiatje dat is fijn om te horen. Ik stuur je wel een pbtje. Dat praat wat makkelijker dan op een random prikbord. Sorry voor de meldingen mensen van het Watty acc!
Reply

xcynthiatje

@ lowalowa1 precies. Ik heb laatst de hoofdstukken opnieuw bekeken en verbeterd. Ik ben enorm gegroeid met mijn schrijfstijl! :) 
Reply

WattysNL

Wattpad maakt zich op om een belangrijke mijlpaal in onze reis - tien jaar Watty Awards – te vieren. Tien jaar ontdekken van nieuwe stemmen en het ontspruiten van nieuwe werelden. Na tien jaar van het ontdekken en vieren van de beste verhalen, door jou geschreven, zijn we trots om de winnaars van dit jaar voor te stellen.
     
     Deze geweldige verhalen hebben onze verbeelding gegrepen en wij zijn blij om ze met jullie te mogen delen. Wij feliciteren onze geweldige schrijvers en voor iedereen die een verhaal heeft ingediend voor de awards van dit jaar, vier deze verhalen met ons welke ons hebben geïnspireerd en blij gemaakt hebben: 
     http://wattys.wattpad.com/
     
     Als je iets vindt waar je van houdt blijf die verhalen en schrijvers steunen in hun reis door likes en commentaar te geven en te stemmen, en deze te delen op jouw sociale media.
     
     Wij zijn ontzettend blij met de winnaars van dit jaar. Bedankt aan een ieder die zijn of haar verhaal hebben gedeeld met de wereld in de afgelopen tien jaar! Wij zouden hier niet zijn vandaag als het niet was voor het enthousiasme en de passie, en moed die jullie ons hebben laten zien. Nogmaals gefeliciteerd aan alle winnaars en op naar de volgende tien jaar van geweldige verhalen!
     

love0for0drama

Ik ben er net achter gekomen dat bij het verhaal dat ik ingeschreven heb, de tag niet is verschenen. Verder staat er wel dat het verhaal met succes is ingeschreven. Is dit nu een probleem of maakt het niks uit dat de tag er niet staat?

WattysNL

De Watty Awards zijn nu gesloten.
     
     Bedankt voor het delen van je Wattys 2019 verhalen. Onze beoordelaars en data wetenschappers zijn jullie inzendingen nu aan het evalueren. Schrijven is een discipline die oefening vereist. Maar het vermogen om een nieuwe wereld te creëren, om vreemde en wonderlijke ideeën uit het niets te voorschijn te halen? Dat kan niet geleerd worden. Het is iets speciaals binnenin jullie allemaal, iedereen die ervoor koos om te schrijven en moedig genoeg was om je verhalen met ons te delen. Dus bedankt. Bedankt dat je deel uitmaakt van het Wattys avontuur. De Awards zijn nu gesloten en we kijken ernaar uit om de winnende verhalen binnenkort met jullie te delen. 
     
                             
     Watty Awards winnaars zullen bekend gemaakt worden op 30 september 2019. 
     

plasticparadox

Veel succes met beoordelen!
Reply

daydreamingsoul_

Als ik mijn Nederlandse verhaal wil inzenden voor de wattys2019 moet ik het aanmeldformulier dan in het Nederlands beschrijven of in het Engels?
     
     Mijn volgende vraag is of mijn verhaal dan af moet zijn of mag het nog ook een lopende verhaal zijn waar ik nog aan werk?
     
     Hopelijk krijg ik snel antwoord :) Bedankt x

daydreamingsoul_

@fennawrites Bedankt voor je antwoord :)
Reply

fennanwinters

@daydreamingsoul_ Hallo! Het wordt dan ook beoordeeld in de Nederlandstalige Wattys! 
Reply

daydreamingsoul_

@fennawrites Bedankt voor je snelle en duidelijke antwoord, maar mag het dus ook in het Engels. Wordt mijn verhaal wel in de Nederlandse categorie dan beoordeeld?
Reply

EmmaH_27

Oke, korte vraag. Stel nou dat ik een Engels verhaal wil inzenden, ik krijg nu standaart het inzendformulier in het Nederlands en ik weet niet hoe ik dit kan aanpassen. Vul ik het formulier dan in het Nederlands in? Of in het Engels?

EmmaH_27

@ EmmaH_27 oki, thanks!! 
Reply

moudenes

@EmmaH_27 Graag in het Engels. Ze zorgen dat jouw verhaal op de juiste plek komt.
Reply

WattysNL

We hebben nog minder dan een maand tot de Wattys sluiten en we vinden het ontzettend leuk om al jullie verhalen te lezen. We bekijken iedere inzending goed, dus wees niet bang je verhaal naar ons toe te sturen. Het belangrijkste is dat je een verhaal hebt geschreven en of je nou een of duizend lezers hebt, dat is iets om trots op te zijn. Wattpad is altijd op zoek naar talent en groei.
     
     Pluk de dag, en vergeet niet je verhaal voor 1 augustus in te zenden. Het maakt niet uit waar je in je schrijfcarriere zit, jouw verhaal heeft een plek in de Wattys. Blijf schrijven, blijf in contact met andere schrijvers en blijf positief! Niet geschoten is altijd mis.

plasticparadox

@WattysNL als ik een boek had zou ik zeker mee hebben gedaan! 
Reply

_Ariana_Mendes_

dit stukje tekst geeft mij motivatie ookal schrijf ik geen boek xD
Reply

IrisOrionStar

@mindofjohanna awh jammer. Ik hoop ook voor je dat ze het door de vingers zien <3
Reply

WattysNL

Hallo allemaal! 
     
     De geschiktheid van je verhaal is gebaseerd op het aantal woorden van alle verhaalonderdelen bij elkaar die na 1 augustus 2018 gepubliceerd zijn. 
     
     We hebben onlangs een fout in het systeem gevonden waarbij het algoritme rekening hield met het aantal woorden van de verhaalonderdelen op basis van de datum waarop je je verhaal het laatst gewijzigd hebt. Dus niet op de aanmaakdatum. Deze verhalen horen automatisch gediskwalificeerd te worden door het systeem, maar door de fout, de ‘bug’ gebeurde dit niet.
     
     Momenteel is de fout opgelost! Om te voorkomen dat het formulier in deze verhalen zou verschijnen, hebben we het algoritme zodanig aangepast dat het nu alleen bij verhalen verschijnt op basis van het aantal woorden dat is gepubliceerd na 1 augustus 2018. Als je op dit moment problemen ervaart bij het zien van het aanmeldingsformulier moet je ervoor zorgen dat het woordtotaal van de verhaalonderdelen die na 1 augustus 2018 gemaakt zijn, meer dan 10.000 woorden bevat.
     
     Als je verhaal niet in aanmerking komt, wees dat niet getreurd. Aanmelden voor de Wattys kan tot uiterlijk 1 augustus 2019. Je hebt dus nog ruim de tijd om dat totaal van 10.000 woorden te halen!