UmieNadzimah2015

Salam semua... Selamat datang ke Wattpadd Kak UN. InsyaAllah sedikit demi sedikit kak akan update semua karya-karya kak di sini,  termasuk karya baru yang akan datang. So ...stay tune, selalu2lah jengah sini yer.

naj_razali

@ UmieNadzimah2015  wah...tak sangka penulis kesukaan sy....tak sabar nk bc karya terbaru sis.
Reply

UmieNadzimah2015

PuanMerah TPS Blm Terbit lg. tahun Depan insyaAllah
Reply

PuanMerah

salam kak @UmieNadzimah2015. novel Tak Pernah Sesal ni telah diterbitkan atau belum? tq
Reply

DanialArif986

Salam. Hai sis ! Saya peminat dan pembeli novel Lelaki Kiriman Tuhan dan Rindu Yang Terlarang nak mintak Folobek Boleh? ~ 3 ~

DanialArif986

Actually, saya dah beli lama novel Lelai Kiriman Tuhan. ×D Tapi cuai sikit. Tak nampak sis ada wattpad :( ..huaaa
Reply

crystalines-

Assalamualaikum kak Umie Nadzimah !
          
          HUWA AKAK PUNYA NOVEL BEST LAH KAK!
          
          Saya sebenarnya tak minat sangat novel panjang-panjang ni tapi sejak kakak saya beli novel LELAKI KIRIMAN TUHAN tahun lepas, terus berminat dengan novel jenis panjang macam tu!
          
          Karya akak is very good, I hope you will active doing more stories soon♡
          
          -your fans, crys

UmieNadzimah2015

Tq so much crys sydi baca buku kak hehe... dahvterpikat dengan lerr tu 
Reply

SoulClam__

Saya dh beli lelaki kiriman tuhan wahhhh jalan cerita diaaaa mmg daebak. X expect langsung akan jdi mcm tu T.T

Recent Activity