UmieNadzimah2015

Salam semua... Selamat datang ke Wattpadd Kak UN. InsyaAllah sedikit demi sedikit kak akan update semua karya-karya kak di sini,  termasuk karya baru yang akan datang. So ...stay tune, selalu2lah jengah sini yer.

naj_razali

@ UmieNadzimah2015  wah...tak sangka penulis kesukaan sy....tak sabar nk bc karya terbaru sis.
Reply

UmieNadzimah2015

PuanMerah TPS Blm Terbit lg. tahun Depan insyaAllah
Reply

PuanMerah

salam kak @UmieNadzimah2015. novel Tak Pernah Sesal ni telah diterbitkan atau belum? tq
Reply

wannabe-crys

Assalamualaikum kak Umie Nadzimah !
          
          HUWA AKAK PUNYA NOVEL BEST LAH KAK!
          
          Saya sebenarnya tak minat sangat novel panjang-panjang ni tapi sejak kakak saya beli novel LELAKI KIRIMAN TUHAN tahun lepas, terus berminat dengan novel jenis panjang macam tu!
          
          Karya akak is very good, I hope you will active doing more stories soon♡
          
          -your fans, crys

UmieNadzimah2015

Tq so much crys sydi baca buku kak hehe... dahvterpikat dengan lerr tu 
Reply

SoulClam__

Saya dh beli lelaki kiriman tuhan wahhhh jalan cerita diaaaa mmg daebak. X expect langsung akan jdi mcm tu T.T

annam9hd

Akak.. Saya minat akak sangat. Selalu jadi rujukan saya untuk berjaya. Moga terus sukses eh Kak. Always support u

BusyGamers

Assalamualaikum kak umie... Sy dah beli novel Si baju kurung kasut kanvas... Mmg best!!! Susah gak nak cari novel tu smpai semua tmpt hbs stock... Huhu... But at least dpt jgk w/pun byk dugaan masa nak beli novel tu... Tq for the best story n novel ^ω^ doa akak dpt buat novel best lg lps ni... Amiinn... 
          
          Ok... That's all n follow back? I will follow you back... Tq again ≧ω≦

Recent Activity