TINTA CREATIVE ANUGERAH TERINDAH SOPHILEA  ialah milik  kolaborasi bersama diantara TINTA CREATIVE SDN BHD dan team fan club ANUGERAH TERINDAH SOPHILEA yang bertindak sebagai satu kumpulan untuk  mendekatkan diantara penulis dengan para pembaca.

TINTA CREATIVE SDN BHD bernaung di atas nama Mazni Othman merupakan seorang novelis yang terkenal dengan nama penanya Sophilea . Novel terlaris beliau iaitu ANUGERAH TERINDAH berjaya menghidupkan watak Kapten Mukhriz dan Dr Ariana dalam adaptasi drama Sayangku Kapten Mukhriz yang ditayangkan di TV3 pada tahun 2016. Drama satu jam tersebut juga berjaya menambat hati ramai penonton yang terdiri daripada pelbagai genap lapisan umur.

Fan Club ANUGERAH TERINDAH SOPHILEA ditubuhkan secara rasminya pada 24 Disember 2016 terdiri daripada para peminat novelis Sophilea yang akan terus memberi sokongan dan kerjasama dalam melebarkan sayap yang lebih besar untuk karya-karya penulisan beliau.

Insya Allah, Tinta Creative Anugerah Terindah Sophilea akan terus berdiri teguh untuk memberi inspirasi, nasihat dan dakwah kepada para pembaca yang sangat meminati karya Sophilea.

Semoga TINTA CREATIVE dapat terus maju sehingga mempunyai PENERBITAN sendiri yang berdiri sama dengan penerbit novel temptan yang lain.

Doakan kami..
  • Lumut
  • JoinedMay 22, 2017Story by Tinta Creative ATSophilea
1001 malam by TintaCreativeATS
1001 malam
Tajuk: 1001 Malam Penulis: Sophilea Muka Surat : In progress... Penerbit: Tinta Creative ISBN: - Harga: Be...