Welkom op mijn profiel
Mijn naam is Tara en ik ben een volwassenen schrijfster, die tot nu toe bar weinig bereikt heeft in haar leven. Ik schrijf sinds mijn vijftiende en in die tussentijd is het me niet gelukt om ook maar één verhaal af te maken. De natuur bepaalt zelf het tempo. Nou daar ben ik inmiddels wel achter.

Wat ik hier doe
Schrijven, of is dat te voor de hand liggend om te zeggen? Ik vind het heel leuk om kleine verhaaltjes te schrijven en sommige daarvan zijn te lezen in het boek Solide. Ik vind het ontzettend leuk om me te verdiepen in verschillende personages die allemaal in een ander sociaal milieu leven. Klinkt diepzinnig, ik weet het. Ik studeer psychologie, misschien verklaart dat het.

Mijn tegenstrijdigheid
Ik vind sommige cliché verhalen echt om te kotsen, terwijl ik andere helemaal geweldig vind en wel drie of vier keer lees. Dan zeg ik 'ja ik heb een hekel aan cliché', maar heb vervolgens wel een leeslijst waarvan de helft van de boeken clichés zijn. Zegt dat iets over mij, of ervaren meerdere mensen dit?

Vraag me maar, ik bijt niet
Je mag me om feedback vragen en ik garandeer je dat ik eerlijk zal zijn over wat ik vind. Denk er dus goed over na, want ik spaar je niet. Dat klinkt heel dreigend. Shit dat gaat niet werken. Nee ik zal je eerlijk zeggen wat ik ervan vind en het is absoluut niet mijn intentie om je kapot te maken. Ik wil graag anderen helpen en als dat in de vorm van feedback is doe ik dat graag. (Mijn hele studie bestaat zowat uit feedback geven, dus ik heb er de nodige ervaring mee.)
  • Bij al mijn onafgemaakte boeken
  • JoinedApril 16, 2018


Last Message
TaravonSoil TaravonSoil May 16, 2021 05:35PM
Wanneer je voor de grap een Twilight fanfictie gaat lezen en onze lieftallige besties van Wattpad het een goed idee vinden om bij de aanbevolen boeken alleen maar Twilight fanficties neer te zetten...
View all Conversations

Stories by Tara
Solide  by TaravonSoil
Solide
De wereld is voor iedereen anders. Één woord kan daar verandering inbrengen. Één zin maakt dat het nooit meer...
ranking #389 in kort See all rankings
Honderd vleugels van as (✔) by TaravonSoil
Honderd vleugels van as (✔)
Een kleine dichtbundel vol emoties Cover by @LowaLowa1
ranking #60 in gedicht See all rankings
1 Reading List