Hej ja sam Sara! Inače sam primalja ili babica, kak god. Od djetinjstva volim pisati, ali baš zbog svoje struke sam nekako sve unaprijedila i nadam se da postaje sve bolje i bolje. Moj rad s raznim ljudima dosta je označio moj način pisanja i uvijek volim djela okrenuti na malo psihološku i dublju razinu. Ne znam koliko to postižem, ali se trudim. Mnoga djela nisam objavila jer nisam sigurna u njih te tek kada postanem sigurna i kada dobiju ONO NEŠTO krenem ih objavljivati. Uvijek volim sa svima porazgovarati, uvijek sam za dobar razgovor, ideje, preporuke i kritike. Baš zbog toga se nadam da ćete dati mojim djelima šansu i svaka kritika dobro dođe. Svaki savjet je dobrodošao i što više komunikacije. 
Vrlo sam komunikativna, optimistična i flegmatična osoba. Vedra sam, ali kada se ne osjećam najbolje, najviše volim pisati. Volim sunce najviše na svijetu i čini me najsretnijom. Volim cvijeće i plavo nebo. Volim dane provoditi vani. Volim ljude i dobre razgovore.
Najveća želja mi je stvoriti dobro djelo s kojim ću biti potpuno zadovoljna i jednoga dana ga objaviti. Pomozite mi i budite zajedno sa mnom u tome! Veselim se vašim komentarima. Ostajte mi dobro! :)


ja sam jos studirao/ ona je radila/ nocu sam joj citao A. Fadejeva
  • Zagreb, Croatia
  • JoinedJune 8, 2017


Last Message

Stories by TK90BM
Košulja by TK90BM
Košulja
Djevojka Dona nalazi se u psihijatrijskoj ustanovi, a uvid u njezine prijašnje trenutke postiže se retrospekc...
+9 more
when u feel blue by TK90BM
when u feel blue
my poems and everything for blue days
Morana by TK90BM
Morana
Story about a girl called Morana and her teen problems.
ranking #138 in teen See all rankings
1 Reading List