Magamról: A történetírást már pár éve folytatom, és, bár kevés olvasóval, mindenki szerint jó történeteket írok. A versekkel kapcsolatban volt egy kis bonyodalmam, mert nagyon negatívak voltak. Mert a versek csak akkor íródnak, amikor éppen pofára estem, vagy szomorú, csalódott vagyok. És bár a verseim valóban segélykérések, nem az embereknek szólnak! Vagyis nem kívülálló személyeknek, hanem néha haveroknak, meg amikor összevesztünk, a testvéreim is ihlettek már egy-két verset. Ezt leszámítva stabilnak mondható jövőképpel és elérhető, megvalósulni látszó álmokkal rendelkezdve mondhatom, hogy egész boldog életem van, hála állataimnak, a családomnak, a barátnőmnek, és az iskolámnak.
Alapból mindenki szerint kedves, életvidám gyermek vagyok. Kedvenc hobbim az állataimat gondozni, állatokkal foglalkozni. Verseim és történeteim ugyan tovább íródnak füzeteimben, de nem fogom mindet közzétenni (valószínűleg). Újak a szünetekben, és este felé várhatóak. Nem vagyok az a könnyen barátkozó típus. Inkább elzárkózott, félénk viselkedés jellemző rám idegen környezetben. A véleményeket, kommenteket, tanácsokat viszont szívesen fogadom, és higgyétek el, várom!
Történetet és verset írni imádok. A fantasy világom, mint látható, igen egyedi. A lények tulajdonságait saját elképzelésem szerint változtattam, akinek ez nem jön be, olvasson máshol.
Ettől függetlenül véleményeket, építő kritikákat szívesen fogadok. És előre köszönöm.
Nos, rólam szerintem elég ennyit tudni. További jó szórakozást a történetekhez/ versekhez! ;)
Érdeklődési körök: állatok, fantasy, +18, videójátékosok (Bturbo, Nessaj, Luckey, stb.), önellátás, trükkök az élethez, bármilyen önbizalom növelő, vagy csak simán beszélgetőpartner.
Bárki felkereshet bármiért bátran! ;) Sziasztok! :D
  • JoinedMay 10, 2017


Following


Stories by Szukkubusz
Fekete szív sóhajai by Szukkubusz
Fekete szív sóhajai
Ez egy verseskötet lesz, mint a képen is sejthetitek, nem a legvidámabb versekkel. Bár ki tudja?
Démoni egy szerelem by Szukkubusz
Démoni egy szerelem
Várni valamire... Egy egész életen keresztül... Egy szeretőre, aki pontosan tudja, mit szeretnél, aki minden...
A Sötétség Birodalma by Szukkubusz
A Sötétség Birodalma #278 in Horror
Novellák lesznek majd láthatóak, valószínűleg folytatása nem is nagyon lesz érzékelhető; minden részt igyeksz...
1 Reading List