Te, ki véletlen idetévedtél közénk, ezúton légy üdvözölve a Lélekfogóban! Mire számíthatsz? Semmi jóra barátom. Vagy mégis? Ez relatív. Dönts magad! De figyelmeztetlek halandó, hogy reményeid, s álmaid még azelőtt feledd, hogy egyetlen sorunkba belekezdenél, mert mi elveszünk Tőled mindent! Minden eddigi hitedet, képzeleted s fantáziád, hogy saját képünkre formálva tárjunk eléd egy új világot. S ne lepődj meg, ha egyszer Lucifer ketrecében ébredsz, s mielőtt kérdeznél, ne mondd, hogy nem szóltunk előre! Ámbátor lehet, hogy nem taszítunk a mélybe, hanem unikornisszárnyakon, vagy szivárványra emelve Téged juttatunk majd egy gyönyörű Mennybe, ahol az Úr angyalai örömmel fogadnak majd. (De ez kevésbé valószínű.) Így hát Te, mulandó lélek, légy felkészülve minden kínra és szenvedésre, melynek alávetünk, vagy a boldogságra, mely oly hatalmas kincsed lesz majd ebben a sötét világban, ami a belső valónkat tükrözi. De vigyázz, az örömöd véges lehet, hisz mily könnyen kapod, oly könnyen megfoszthatunk tőle. Megijedtél ember? Igen? Hát hagyj magunkra eme komorságban, de ha a válaszod nem és figyelmeztetésünk ellenére is érzel magadban elég bátorságot, hogy csatlakozz köreinkhez, hát lépj be és érezd magad otthon végtelen sötétségünkben.

(Mindent összevetve három lány fantáziájának olykor ijesztő, szomorú, csöpögősen nyálas, horrorisztikus vagy meglepően hétköznapi szüleményeit olvashatod alant, melyek nagy részben az Odaát (Supernatural) c. sorozattal foglalkoznak. Ne érjen meglepetés, kedves Olvasó, ha majd időközben egy-egy új témakör is megjelenik, sőt várható, hogy világaink majd szép lassan egybeolvadnak, s mi reméljük örömöd leled majd bennük.)

Üdv:
MoonBerry
Lenalin
Sophean
  • Neverland
  • JoinedJune 12, 2016Last Message
Szofiiis Szofiiis Aug 29, 2016 02:20PM
Nagyon nagyon szépen köszönöm, hogy ennyien követtek és érdeklődtök az munkáimről. Nem gondoltam volna, hogy ennyi embert megfog egy-egy ilyen kis esetlen történetem. De kimondhatatlanul örülök és el...
View all Conversations

Stories by Winsisters
MARVEL PROMTS HUN//KÉRÉSEKET FOGADOK! by Szofiiis
MARVEL PROMTS HUN//KÉRÉSEKET FOGAD...
Na emberkék, ott tartok, hogy ezt megpróbálom normálisan kifejteni. Ömm bocs mégsem. Nincs kedvem.. Dióhéjba...
ranking #225 in starlord See all rankings
Ever thine, ever mine, ever ours//AU.Thor novella by Szofiiis
Ever thine, ever mine, ever ours...
Alteratív, emberi Thor egy kapcsolatban.
SuperDaddy//AU.Thor novella by Szofiiis
SuperDaddy//AU.Thor novella
Valahogy így képzeltem egy Haloween estét egy altrernatív emberi Thorral és.. na..
ranking #993 in thor See all rankings
5 Reading Lists