Te, ki véletlen idetévedtél közénk, ezúton légy üdvözölve a Lélekfogóban! Mire számíthatsz? Semmi jóra barátom. Vagy mégis? Ez relatív. Dönts magad! De figyelmeztetlek halandó, hogy reményeid, s álmaid még azelőtt feledd, hogy egyetlen sorunkba belekezdenél, mert mi elveszünk Tőled mindent! Minden eddigi hitedet, képzeleted s fantáziád, hogy saját képünkre formálva tárjunk eléd egy új világot. S ne lepődj meg, ha egyszer Lucifer ketrecében ébredsz, s mielőtt kérdeznél, ne mondd, hogy nem szóltunk előre! Ámbátor lehet, hogy nem taszítunk a mélybe, hanem unikornisszárnyakon, vagy szivárványra emelve Téged juttatunk majd egy gyönyörű Mennybe, ahol az Úr angyalai örömmel fogadnak majd. (De ez kevésbé valószínű.) Így hát Te, mulandó lélek, légy felkészülve minden kínra és szenvedésre, melynek alávetünk, vagy a boldogságra, mely oly hatalmas kincsed lesz majd ebben a sötét világban, ami a belső valónkat tükrözi. De vigyázz, az örömöd véges lehet, hisz mily könnyen kapod, oly könnyen megfoszthatunk tőle. Megijedtél ember? Igen? Hát hagyj magunkra eme komorságban, de ha a válaszod nem és figyelmeztetésünk ellenére is érzel magadban elég bátorságot, hogy csatlakozz köreinkhez, hát lépj be és érezd magad otthon végtelen sötétségünkben.

(Mindent összevetve három lány fantáziájának olykor ijesztő, szomorú, csöpögősen nyálas, horrorisztikus vagy meglepően hétköznapi szüleményeit olvashatod alant, melyek nagy részben az Odaát (Supernatural) c. sorozattal foglalkoznak. Ne érjen meglepetés, kedves Olvasó, ha majd időközben egy-egy új témakör is megjelenik, sőt várható, hogy világaink majd szép lassan egybeolvadnak, s mi reméljük örömöd leled majd bennük.)

Üdv:
MoonBerry
Lenalin
Sophean
  • Neverland
  • JoinedJune 12, 2016Last Message
Szofiiis Szofiiis Aug 29, 2016 02:20PM
Nagyon nagyon szépen köszönöm, hogy ennyien követtek és érdeklődtök az munkáimről. Nem gondoltam volna, hogy ennyi embert megfog egy-egy ilyen kis esetlen történetem. De kimondhatatlanul örülök és el...
View all Conversations

Stories by Winsisters
Idol Challenge by Szofiiis
Idol Challenge
Valami valami.
ranking #8 in rogers See all rankings
Fanfiction challenge by Szofiiis
Fanfiction challenge
Nemrég bukkantam rá a "100 Theme Challenge" nevű kihívásra, miközben a neten épp kerestem az elkóbo...
ranking #94 in kihívás See all rankings
MARVEL IMAGINES HUN by Szofiiis
MARVEL IMAGINES HUN
Na emberkék, ott tartok, hogy ezt megpróbálom normálisan kifejteni. Ömm bocs mégsem. Nincs kedvem.. Dióhéjba...
ranking #107 in gamora See all rankings
7 Reading Lists