Când citești sau scrii o carte, nu este neobișnuit să găsești sau să incluzi romantism în ea. Fie ea dragoste de preadolescent, familială sau romantică, dragostea este aproape întotdeauna prezentă.

Totuși, câteodată este greu sa găsești povești care nu conțin activități sexuale sau menționări intense ale acestora, la fel ca și cele ce înfățișează relații romantice adecvate.

Intențiile Campaniei Safe Love sunt:
➸Să ajute oamenii să găsească sau să scrie povești cu aspecte pur romantice.
➸Să promoveze cărți care redau relații romantice adecvate între personajele principale.

Pentru a lua parte la campanie, atașează eticheta #safeloveromania la povestea ta și completează formularul de mai jos. După ce cartea va fi verificata, îți vom trimite sticker-ul. Dacă ai nevoie de ajutor cu amplasarea acestuia, trimite-ne un mesaj și vom încerca să îți oferim explicații suplimentare, sau îl vom pune noi pentru tine.

Formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfaEIjWXEHuQZQyyBFchLwNfCsbGS9OLJ6p944HK6H2_Dxiuw/viewform

Dacă nu adaugi eticheta menționată mai sus, cartea nu poate fi luată în considerare! Deci, fii sigur/ă că adaugi #safeloveromania la etichetele tale.

Dacă povestea ta nu este în limba română si adaugi eticheta, trebuie să ne trimiți un mesaj pentru a ne informa de acest lucru. În cazul în care povestea este scrisă în limba engleză poți adauga #safelove .

Toate cărțile cu etichetă și sticker vor fi adăugate la o lista de lectură și citite de unul dintre moderatorii noștri, dar nu vor primi voturi sau comentarii !

Această campanie vizează poveștile cu orice tip de relații, religii, categorii.

Nu este o campanie pentru "slut-shaming" sau disprețuirea cărților cu conținut licențios. Este pur și simplu o organizație de promovare a creațiilor literare potrivite pentru persoanele de toate vârstele.
  • România
  • JoinedFebruary 27, 2016Last Message
SafeLoveRomania SafeLoveRomania Jun 08, 2018 09:45PM
Hi everyone, There are only 2 days left until The Kissing Booth Movie Contest ends!We've teamed up with Netflix and The Kissing Booth Movie to bring you an exciting new writing contest that lets yo...
View all Conversations

Stories by Campania Safe Love România
Concursuri by SafeLoveRomania
Concursuri
Informații despre concursuri și câștigători.
Despre noi by SafeLoveRomania
Despre noi
Aici poți afla mai multe lucruri despre campanie !
ranking #456 in love See all rankings
19 Reading Lists