About

 • Location:
  Leeds
 • Joined:
  5 years ago

Reading Lists


3 Published Works

Featured work.

Wild Heaven

Social data: 68.7K reads. 1.8K votes. 500 comments.

Description:


Other Works by PixieGianna.
Jurnal de vise

Jurnal de vise

39.9K 559 199

no description

Totul despre A.

Totul despre A.

5K 105 33

Aici voi posta scurte "eliberari" care nu au un subiect anume...Sunt scrieri facute pe moment:D Enjoy!

Daniela_ZM posted a message to PixieGianna
Am trecut si eu pe la cartea ta si pot spune ca a fost o adevarata aventura....acum plang deoarece am ramas captiva in ea iar faptul ca nu stiu care va fi sfarsitul ma omoara.Am speranta ca intr-o zi voi afla cum se termina aceasta carte uimitoare.Esti cu adevarat o scriitoare prin ceea ce ai reusit sa realizezi.Multumesc ca mi-ai dat oportunitatea sa cunosc aventura Evei si a lui Damian.
xNothingmore posted a message to PixieGianna
Hei. Din nou eu. Mna,imi place sa ma bag in seama. Ce sa-i faci?
   Nu ca te presez sau ceva-poate putin-dar cand postezi?:c vreau wild heaven *plange*.Vreo mica idee referitor la cand o sa reintri in activitate?:o3
xNothingmore posted a message to PixieGianna
Hei..a trecut aproape un an de cand nu ai mai postat dar chiar si acum traiesc cu speranta c-o sa revii pe watt,ca scriitoare. Wild heaven a fost,este si-o sa ramana mereu povestea mea preferata si de altfel prima citita pe wattpad,prima care mi-a captat atentia in mod deosebit si..obsesiv. Citeam acasa,citeam la scoala,citeam unde ma prindea momentul in care vedeam c-ai postat un nou capitol. Te admir atat de mult,ai un talent desavarsit. Nu irosi asta,n-o lasa sa treaca pe langa tine. Am ras si am plans-mai ales la final-asteptand luni intregi sa postezi un capitol nou,asteptand o continuare. Pur si simplu m-a marcat povestea ta si de mai bine de jumatate de an imi zic ca-mi fac cont pe watt ca sa-ti vorbesc si acum,dupa aproape-un an,iata-ma :)) dupa lucrari,vad ca nu mai esti activa pe aici..si sper cel putin ca nu ca scriitoare,ca mai intri totusi din cand in cand si-ntr-o zi o sa citesti si ce-ti zic eu aici.
    Daca vreodata te gandesti sa reincepi sa scrii,o rugaminte de la o cititoare inraita a povestilor tale: continua cu Wild heaven,da-i un alt final. Si-n prezent imi face placere sa-ti citesc aceasta poveste,dar chiar si acum,imi dau lacrimile gandindu-ma la sfarsitul ei..te admir si te respect pentru ce esti aici,pe watt.