Online psychologische test voor Human resource. Helder inzicht door zelfbeeld van de kandidaat af te zetten tegen de objectieve testuitslag. Inzetbaar voor selectie & ontwikkeling, zowel op individueel als teamniveau.


Rapportages:sales,management,professional,teams etc. Direct Inzicht in daadwerkelijke persoonlijkheid & drijfveren.Inzicht in competenties, inclusief concrete ontwikkeltips.
Inzicht in sales en management-stijlen Inzicht in stressgevoeligheid

Deen is de exclusieve distributiepartner van Company Stars namens World aspect B.V. in Nederland/Europa. Zij gebruikt de test in licentie. Deen bestaat al sinds 1937 en heeft brede ervaring opgebouwd met de afname van selectie- en ontwikkelassessments. Daarbij gebruiken wij al geruime tijd een eigen persoonlijkheid- en drijfverentest die zijn nut heeft bewezen.

Ga aan de slag met de online assessment tool van Company Stars, wij staan u graag te woord. Voor de interpretatie van de rapportage bieden wij een online videotool. Op aanvraag verzorgen wij groepsgewijze interpretatietrainingen. Teamtrajecten en/of coaching op basis van ontwikkeltips behoren ook tot de mogelijkheden.

Verkrijgbaar middels losse afname. Bij afname van grotere aantallen bieden wij staffelkorting. Kies voor een jaarlicentie, waarbij de investering per test lager is. Na het volgen van de (online) video-interpretatietraining krijgt u het beheer over een eigen account waarmee u kandidaten kunt uitnodigen tot het invullen van de vragenlijst.

Voor informatie neem contact op met de distributiepartner Deen. Voor meer informatie bezoek onze website of neem contact met ons op.

Companystars biedt de best online test methode voor HR en overige bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar de juiste kandidaat. Voor meer informatie over onze online tool kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met het vinden van de juist kandidaat die past binnen uw organisatie!
  • Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
  • JoinedApril 20, 2020