.....Countless thoughts of you being here.....@mistrecj

The moon 🌙 is beautiful, isn't it? @mistrecj 💚💚


Soulmates aren't just lovers, they are :
@mistrecj 💚
@selenophilenian💜
@apricater💛


Në jetë të nëvojitet një flutur blu për të të falur shpresë, një iriq për përkujdesje dhe një lejlek për mbështetje.... unë i kam të treja 💅
  • Unë jam qazimi
  • JoinedMay 11, 2020


Last Message
Ninushja Ninushja Oct 21, 2021 07:52PM
Cuditërisht sa herë që ndihem keq me veten më pëlwen të shkruaj për vetbesimin dhe ti them të tjerve që vlejn ose që ska rëndësi gjërat për të cilën un jam më shumë insecure. Dhe e bukura është se ve...
View all Conversations

Stories by ~𝙳𝚛𝚊𝚌𝚞𝚕𝚊 🦇
Hey, xhenovet!  by Ninushja
Hey, xhenovet!
Duart e saj të vogla, fytyra e qeshur dhe mënyra se si hidhte flokët krenare,kishin ndikim në zemrën time. Is...
ranking #50 in shqip See all rankings
Azariela✔️(Short story)  by Ninushja
Azariela✔️(Short story)
Përbindshat janë real, fantazmat gjithashtu. Ato jetojn brenda nesh dhe ndonjëher ja dalin të fitojn. Ato zgj...
ranking #168 in wattpadbook See all rankings
Arabel  by Ninushja
Arabel
Loja quhet "Arabel" Dhe ka fuqinë të të shkatrrojë.
ranking #14 in fantazi See all rankings
3 Reading Lists