Γεια σας φίλοι και φίλες. Είμαι η Μαρία (πολύ σπάνιο όνομα!) Παπαδοπούλου (ακόμα πιο σπάνιο επίθετο!) και σας καλωσορίζω στο προφίλ μου. Στην έξοδο μην ξεχάσετε να πληρώσετε (πλάκα σας κάνω!!). Δεν είμαι συγγραφέας ούτε ποιήτρια, αλλά θα μπορούσα να αποκαλέσω τον εαυτό μου καλλιτέχνη, ή τουλάχιστον κάποια που λατρεύει να ζει μέσα στον κόσμο της τέχνης.

Αγαπάω πολύ την ελληνική γλώσσα και άλλες γλώσσες που ελπίζω να μάθω στο μέλλον. Επίσης μου αρέσει ιδιαίτερα το θέατρο και οι ταινίες, τα μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, η όπερα και γενικά όποιο μουσικό κομμάτι ευχαριστεί τα αυτιά μου, η ζωγραφική (όχι η δικιά μου όμως) και φυσικά η λογοτεχνία. Η μουσική ειδικά είναι το καλύτερο που μου έτυχε σε αυτή τη ζωή. Ακούω συνέχεια μουσική, τραγουδάω σε χορωδία (και μόνη μου φυσικά), παίζω λίγο πιάνο και κούτσα-κούτσα κιθάρα αλλά το βασικό μου όργανο είναι το βιολοντσέλο.

Το είδος στο οποίο γράφω είναι το ιστορικό μυθιστόρημα διότι μου αρέσουν πολύ τα βιβλία και οι ταινίες εποχής και αντλώ έμπνευση από αυτά και για τα δικά μου έργα! Μπορεί όμως να δοκιμάσω τον εαυτό μου και σε κάποια άλλη κατηγορία! Αν ενδιαφέρεστε, ρίξτε μια ματιά κι εγώ θα χαρώ να ακούσω τη γνώμη σας!
  • JoinedDecember 10, 2019


Last Message
Marypap15 Marypap15 Jan 06, 2021 05:07PM
Νομίζω ότι η αρχή αρχή ενός βιβλίου είναι πάντα το πιο βασανιστικό κομμάτι για έναν συγγραφέα. Σε κανένα άλλο σημείο δεν σπάω τόσο πολύ το κεφάλι μου και ρωτάω "τι να γράψω" όσο στην πρώτη πρόταση κα...
View all Conversations

Stories by Maria
Η Πρίμα Μπαλαρίνα by Marypap15
Η Πρίμα Μπαλαρίνα
Ένα μικρό χριστουγεννιάτικο διήγημα με αφορμή μια πολύ ωραία δράση εδώ στην εφαρμογή. Ελπίζω να σας αρέσει!
ranking #7 in france See all rankings
Ο Βασιλικός Δράκος by Marypap15
Ο Βασιλικός Δράκος
Καθώς τελειώνει ο χειμώνας του 1849-50, το εμπορικό ιστιοφόρο "Βασιλικός Δράκος" κάνει για πολλοστή...
ranking #9 in sea See all rankings
Μια Φορά κι έναν Πόλεμο  by Marypap15
Μια Φορά κι έναν Πόλεμο
Το 1939 ξεσπάει ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, που κρατά μέχρι το 1945 και αφήνει πίσω του δισεκατομμύρια νεκρούς...
ranking #2 in germany See all rankings
3 Reading Lists