me? Nothing you want to know! Read my stories, though! (Shqip)
  • Albania
  • JoinedSeptember 8, 2017
Story by megi
Falling Skies (Shqip) by Maggie-313
Falling Skies (Shqip)
Pas vdekjes se gjyshit te saj, ajo shkon te jetoj me babain dhe njerken e saj. A do te mesohet ajo me vendin...
1 Reading List