Sziasztok! Hátam mögött negyvenkét év kalandjaival Belgium, Párizs, Afrika és Kanada dzsungelei után jelentkezem Nálatok publikálásra. Hebrencs attitűd, idealista fantáziavilág, mesélőkészség & introvertált extrovertáltság jellemez. Régebben, a húszas éveimben még jellegzetes tulajdonságom volt egy "utánam a vízözön" cseppet lökött temperamentuma, ami sokszor kevert kisebb- nagyobb bajokba, de ami bajokból végül sértetlenül kikerülhettem. A "vízözön" temperamentum mostanra természetesen felvette a negyvenes habitust, tehát megszűnt :))), és most egy olcsó garzon enyhén dzsungelhangulatú könyvsarkából tervezem hozni Nektek a történeteket. Hol Afrikából, hol Párizsból, hol Budapestről, hol pedig egyszerűen a fantáziámból.

Az eddigi írásaimat a szűk Családomnak írtam, és még gyerekként kezdtem el, mint játékot. Eleinte bugyuta meséket vittem a publikum elé, majd a húszas éveimben a külföldi saját élményeket dolgozták fel a történeteim. Olyan sok regénybe illő kalandhoz volt szerencsém akkoriban, hogy valószínűleg így próbáltam őket finoman közölni az aggódó Szüleimmel :).
Az akkori írások rapszodikus történetmesélésekben, és tanmese írásokban merültek ki. Persze erősen el voltak változtatva, de saját élményekből építkeztek. A szüleim pedig nagyon jót szórakoztak rajtuk :)))), tehát azt a küldetésüket betöltötték :).
A rapszodikusság, és az írásokban a kizárólag saját élményekből való építkezés változott meg tavaly karácsonykor, amikor kedvet kaptam ahhoz, hogy az írást megtanuljam komolyan venni, és kihozzak magamból egy jobb, és jó szintet. Azt hiszem, eléggé boldog leszek, ha ez majd sikerül :)
  • JoinedFebruary 13, 2021Stories by Hanna
A LÁTHATATLAN EMBER :) by MJV_iroi_oldal
A LÁTHATATLAN EMBER :)
A CÍM ALATT MINDIG MÁS RÖVID TÖRTÉNET 🧡
Ms Indiana Jones's Diary by MJV_iroi_oldal
Ms Indiana Jones's Diary
Azt már tudjuk, hogy Mr Indiana Jones fiktív személyiség. Akinek élete a rejtélyesebbnél rejtélyesebb erekly...
ranking #50 in See all rankings
AZ ÖREG ANGYAL, ÉS A HÓESÉS by MJV_iroi_oldal
AZ ÖREG ANGYAL, ÉS A HÓESÉS
A történet azt meséli el, hogyan találkozik Beni egy valós (!) angyallal, mit kér tőle a közelgő Karácsonyra...
ranking #174 in angyal See all rankings
1 Reading List