Opcos a gurl 😳 #03liner✖Sawit17

Azy ⇨ call me that, taknak sudah

Budak SPM 2020-2021 nasib²

Followback? Mention or just follow me and i'll followback

Jangan pernah anggap aku author yang sombong tau, boleh pm kalau ade ape ape nak dikatakan. Jadi kawan pon boleh, ape salahnya.

Aku punya story bukan macam drama tv3 pukul 7 ok. Kalau ade tu ampunin gueh

▪kejar akhirat, akan dapat dunia sekali▪

Do follow my bae 😘 @XoLo24

Fav author 😍 :- (menyinari hidupku) ~ #bukanSinarFm
- @novelawawa
- @bangtanies
- @iamyourcupcake
- @henderyaya-
- @PeppermintFrappe

◈ⓜⓨ ⓢⓣⓞⓡⓨ◈
(HIGHSCHOOL GOLDENGIRLS) #karrywangzone#chinesezone

×1st novel×
•[C] HIGHSCHOOL GOLDENGIRLS : Budak Hot Sesat ✔ [S1,S2✔] -Book 1•

×2nd novel×
•[soon] HIGHSCHOOL GOLDENGIRLS : (masih fikir) -Book 2•
  • JoinedNovember 16, 2017



Last Message
LongAzy9603 LongAzy9603 Jan 21, 2020 10:23PM
Finally, HG:bhs dah cecah 50k reads and 2.2k votes!!!! Yeyyyyy!!! Thanks guys sebab support, bace, vote, komen story mengarut ni. Aku tau dia mengarut so jangan nak bagitau aku AHAHAHAHAHHAHA THANKS...
View all Conversations

Story by real.azy
[C] HIGHSCHOOL GOLDENGIRLS : Budak Hot Sesat ✔ -BOOK 1 by LongAzy9603
[C] HIGHSCHOOL GOLDENGIRLS : Budak...
Izz Zaharin, lelaki yang berusia 17 tahun ini dipaksa 100% oleh papanya untuk masuk Highschool Goldengirls. H...
ranking #1 in fakelove See all rankings