Alexandra Lia Smith 

Tudod, milyen az a csaj, aki mindenbe belekotyog, mindig mindenre tud válaszolni és szinte mindenre van valami ésszerű magyarázata? Nos, akkor gratulálok, tökéletesen elképzeltél! Ez vagyok én, egy dumagép, aki néha túl viccesnek és jónak hiszi magát, aztán általában pofára esik, de persze ez egyáltalán nem zavar - elvégre akkor nem lennék itt.
Tizenhat éves vagyok, jó pár éve bloggerina - már vagy négy -, és jó pár be nem fejezett történet szülőanyja. Kezdetben fanficeket írtam shipekről, mostanra inkább saját szereplőket alkotok, nagyon ritkán becsúszik pár shipper novella is, de nem jellemző rám.
Az viszont annál inkább, hogy kések egy csomó helyről, a megígért dolgokat nem tartom be, akármiről is legyen szó. Elképesztően lusta vagyok, de mikor szépen megkérnek - és van jutalom - akkor szívvel-lélekkel segítek bárkinek.
És most egy kicsit a külsőmről:
Képzelj el egy százötvenhat centis lányt nyolcvan kilóval, középhosszú hajjal, fekete keretes szemüveggel, barna szemekkel és pattanásokkal. Megvan? Nem irigyellek. Nem vagyok bányarém, de azért szívesen testet cserélnék pár emberrel. A körmeim mindig hosszúk, de nem műkörmök, imádom kifesteni és teleragasztani kövekkel - általában nem olyan szép, de kit érdekel? Legtöbbször semleges színeket hordok és magas sarkú cipőket, mert nagyon alacsony vagyok.
Tehát ez vagyok én! Egy idegesítő kis duci törpe, akit nagyon nehezen vakarsz le magadról! ^^
  • London, United Kingdom
  • JoinedNovember 6, 2015Last Message
LexaSmith06 LexaSmith06 Dec 23, 2019 09:23PM
Sziasztok kedveskék!^^Még úgyan nincs karácsony, sem Szenteste, én már elkészültem az ajándékommal - ezzel magamat is meglepve! Tudom, hogy ahogyan nekem sem, úgy még sok másnak nem lesz holnap kábé...
View all Conversations

Stories by Foxie
Same old love [Hu.] by LexaSmith06
Same old love [Hu.]
Ez egy olyan blog/történet/könyv lesz, ahová rövid írásaim, novelláim fognak felkerülni (főként slash, azaz f...
Díjak, kihívások, egyebek by LexaSmith06
Díjak, kihívások, egyebek
Nos, ide töltögetem fel majd a díjaim - már amiket megtalálok az emailekben, mert a wattpad nem jelzi - és mi...
ranking #169 in díjak See all rankings
Mindenki megérdemel egy esélyt by LexaSmith06
Mindenki megérdemel egy esélyt
Mindenki megérdemel egy esélyt? Én nem éltem vele, eldobtam magamtól minden lehetőséget. De vajon én tudok-e...
ranking #126 in drog See all rankings
2 Reading Lists