seorang user wattpad yang tenang dan malas.

tahun ni gua tak aktif. spm doh.
  • di dalam butir-butir cinta kita
  • JoinedFebruary 16, 2017


Last Message
Lemonascent Lemonascent Apr 28, 2018 04:18AM
Aku masih belum nak publish balik Titanium. Lepas SPM kot. Tapi aku nak tanya ni. Okay tak aku rewrite? Aku nak buang part diorang sekolah sama. Macam cliche dan mengarut. What ya say?
View all Conversations

Story by Leemond
Cinta Paling Klise ✔ by Lemonascent
Cinta Paling Klise ✔
Dekat Wattpad ni, macam-macam cerita bagus wujud. Tapi aku pelik, kenapa readers sikit sangat? Aku juga ada m...
5 Reading Lists