I'm a person who loves photography, reading and writing :) An art student.
Suka memasak dan makan tapi wang tak berapa nak nampak..hmm..ada hikmahnya,iaitu aku lebih sabar dan kurus sekarang.

Tak pernah merasa jadi kaya, merasa roti kaya pernahlah, jadi cerita-cerita aku pun bukan pasal orang kayalah, kecuali Cintaku Sepanjang Namamu. Kalau dalam cerita semuanya nak jadi kaya, habis tu sapa nak jadi tak kaya? Hehe...

Segala kritikan dan nasihat amatlah dialu-alukan.Dapat komen negatif pun okey juga. Nak vote ikut suka. Kau sudi baca pun dah cukup bagus. Sedang berusaha untuk memperbaiki.Yeah!

Bukan hanya menulis satu genre saja sebabnya aku jenis cepat bosan.Perlu menulis beberapa jenis cerita pada satu-satu masa.Tulisan dan gorengan di sini semuanya untuk aku luahkan perasaan yang terbuku di hati.Aku sedang cuba elak kemurungan.Kalau nak cerita dengan orang pun sapa saja yang faham?Baik aku merapu kat sini.

Gambar dekat atas tu memang gambar setan. Saja letak gambar setan sebab aku bukan baik sangat. Bahasa aku agak macam haram. Aku dibesarkan dengan cara yang brutal. Tapi jangan risau, aku takda nak mencarut dekat pembaca dan followers. Aku anggap kau semua sebagai kawan + tetamu yang perlu aku layan dengan baik. Yang kaki sentap tu mintak jauh la. Penat melayan spesies kaki sentap ni. Lek la beb. Sentap tu boleh bawak kau ke mana?

Aku followback sesiapa yang ada karya sahaja. Tapi yang buat karya 18sx aku tak sokong, sekaligus tak follow. Sekarang tengah busy. Kalau aku lambat followback, tak perlu gelabah puyuh. MESEJ aku dan minta saja. Kadang aku tak sempat nak jenguk wattpad ni.

Semua gambar dan cerita di sini adalah hasil karya LeezJoon.Hakcipta terpelihara..ehehe

*menulis untuk menyebarkan ilmu dan memberi pengajaran
In Shaa Allah
*apa lagi aku nak goreng?

Oh, aku juga suka merapu kat ig @leezjoonyoon dan facebook Fatia LeezJoon.
  • Selangor,Malaysia
  • JoinedSeptember 5, 2016



Last Message
LeezJoon LeezJoon 21 hours ago
Hari tu aku kata nak aktif semula. Hmm..huhu..hmm...manusia hanya mampu merancang.Dah dekat sebulan juga aku tak boleh nak menulis disebabkan aku mabuk. Bukan mabuk ketum atau todi..aku mabuk ada is...
View all Conversations

Stories by Leez The Devil
KELAM by LeezJoon
KELAM
Himpunan cerpen thriller dan seram yang pernah tersiar di page Facebook dan yang aku siar di akaun Facebook p...
ranking #9 in fobia See all rankings
SINIS 2 by LeezJoon
SINIS 2
18SG. Bukan cerita geli-geli. Hahahahahahhaa!! HAHAHAHAHAHAHA!! SINI, GELAK DENGAN AKU!!
ranking #26 in fun See all rankings
Human Farm by LeezJoon
Human Farm
18SG. Bukan cerita geli-geli. Untuk pembaca matang sahaja. Sebuah lagi kisah psychological thriller dari aku...
ranking #8 in human See all rankings
7 Reading Lists