☆Unicorns 
☆Harry Potter
☆Diabolik Lovers
☆Bts
☆One Direction
☆The Vampire Diaries
☆Naruto
☆Owari no Seraph
Am parul castaniu-blond,ochii...verde cu albastru si gri ,(nu stiu nici eu cum arată asa) imi place negrul,albul si albastrul... Sunt prietenoasă si imi place sa ma consider o persoana sincera si de incredere.
Ascult,cum am scris deja, One Direction si Bts, dar îmi place si Ariana Grande, Artic Monkeys si ascult si putin Placebo. Filmele Harry Potter si cartile Harry Potter sunt preferatele mele. Nu as putea rezista fara ele. De asemenea, in sufletul meu, sunt un unicorn ( si un pandacorn, si un lamacorn). Si,cum as putea sa uit,iubesc animeurile. Inuyasha ,Diabolik Lovers,Naruto si Owari no Seraph sunt preferatele mele.
  • Ploiești, România
  • JoinedMay 7, 2015


Last Message
LauraGabriela593 LauraGabriela593 Jul 18, 2015 02:44PM
Hei!Vreau sa va anunt ca m-am apucat de o carte noua,poate arunacti o  privire...Si fanii Harry Potter,ei bine,am o alta carte noua,O aventura la Hogwarts,poate va uitati putin...Va pup!
View all Conversations

Stories by Laura Gabriela Weasley
Revenge by LauraGabriela593
Revenge Fanfiction
Jessica Green. Credea ca acum ca a ajuns in New York si si-a împlinit visul totul va fi bine, asta pana când in viața ei apare el, cel care ii va distruge viața in cel mai oribil dar si cel mai frumos mod posibil ...
Ce le place fetelor si cum sa le înțelegi  (II) by LauraGabriela593
Ce le place fetelor si cum sa le înțelegi (II) Random
Este un fel de continuare a cartii mele, care are acelasi subiect si este despre băieți.
My Story by LauraGabriela593
My Story Teen Fiction
Povestea lui Kate. Nu a avut o viata roz. Părinții ei au murit cand ea avea 10 ani, si acum locuieste cu mătușa ei, care insa vrea o schimbare. Asa ca cele doua se muta la Londra, unde Kate il întâlnește pe el, cel...
2 Reading Lists