Let's be friends! Salam kenal ^^


[If you said that I'm nice, then you are wrong. I'm just pretending to be nice]

Fear is not evil. It tells you what weakness is. And once you know your weakness, you can become stronger as well as kinder.
- Gildarts Clive

•Haikyuu!!
•Kekkai Sensen
•Shingeki No Kyojin
•Tokyo Ghoul
•Assassination Classroom
•One Piece
•Fairy Tail
•Boku No Hero Academia
•etc

Currently like Zoro from One Piece

▪mystery
▪fantasy
▪fanfiction
▪and all genre

ISTP.

Terima request mungkin (?)
  • Grand Line
  • JoinedSeptember 4, 2016


Last Message
Kayo_Lune Kayo_Lune Sep 22, 2017 07:59AM
Hei, apa ada yang percaya kalo besok tanggal 23 September 2017 bakal kiamat?
View all Conversations

Stories by Aozora
Class 10-C by Kayo_Lune
Class 10-C Short Story
Indonesian language Imagination-part of life Random short story "Ia yang menentukan, bukanlah kita." "Tetapi kadang kitalah yang menentukan, bukan dia." "Ialah... takdir."
Something [Haikyuu x Reader] by Kayo_Lune
Something [Haikyuu x Reader] Fanfiction
[ONGOING] Seperti judulnya, ini adalah oneshot haikyuu!! character x reader. [REQUEST CLOSED] [Update kadang-kadang kalo lagi niat] Haikyuu owns by Furudate Haruichi! I do not own Haikyuu!!
Plain [Todoroki Shouto x Reader] by Kayo_Lune
Plain [Todoroki Shouto x Reader] Fanfiction
[SLOW UPDATE] "Kamu sangat polos, masa sudah sebesar ini, kamu tidak pernah jatuh cinta ataupun mengerti tentang cinta?" "Ya, bukannya aku ngerti banget tentang cinta, tapi aku sih udah pernah jatuh...
4 Reading Lists