Seorang pereka grafik (specifically books) freelance. Dah banyak reka sampul kulit buku dan isi buku antaranya untuk Penerbitan Aha, Cik Tet, Emy Roberto, Haitun Kamarazaman, April Snow, SM Zakir dll. 

Minat menulis sejak di bangku sekolah. Walaupun tak glamor atau bestseller, saya tahu kekuatan diri saya kat mana dan apa yg saya perjuangkan dalam penulisan.

Dah pernah terbitkan 4 buah novel bbrp tahun dulu. Setiap satunya akan saya rombak balik mengikut kritikan membangun yg saya terima drpd pembaca. Thank u all.

I am socially awkward. Dah bnyk thn masuk wattpad baru tahun ni nak belajar guna.

Salam perkenalan
  • Malaysia
  • JoinedOctober 24, 2016



Last Message
JillNaura JillNaura Oct 28, 2016 02:51AM
Dear readers, if you like my story please leave a vote. Your vote will be eternally appreciated. Tq ^_^
View all Conversations

Stories by Jill Freesia Naura
Jellabean Life Story by JillNaura
Jellabean Life Story
Basically, apa yang aku nak bebelkan pasal event yang berlaku dalam hidup aku. Bahasa yang aku gunakan agak p...
Kakak Tiri Cinderella by JillNaura
Kakak Tiri Cinderella
Dihurung benci dimamah kecewa Terbeban jiwa memendam rasa Semata raga yang tak sempurna Terkeji hati lantaran...
ranking #23 in inspirasi See all rankings
Percaturan Hati by JillNaura
Percaturan Hati
Ellisa terpaksa menerima hukumannya: menjadi orang gaji tak berbayar kepada nendanya sendiri apabila dia tanp...
ranking #342 in komedi See all rankings