‟KUKA MÄ OLEN?"
18-vuotias muunsukupuolinen ihminen Uudenmaan syövereistä.
Valokuvaan, editoin, luen ja tietenkin kirjoitan vapaa-ajallani. Opiskelen VALMA koulutuksessa haaskattuani aikaa lukiossa n. puolitoista vuotta. Tulevaisuudesta ei mitään tietoa, haluan pois täältä mutten tiedä minne. Unelma-ammattina toimii kirjailija ja/tai kustantaja, mutta ammatiksi kelpaa mikä tahansa jossa saan olla kirjojen kanssa tekemisissä.

‟MITÄ MÄ TEEN?"
Kirjotan lähinnä novelleja ja one-shotteja, aikaisemmin myös pidempiä tarinoita mutta niihin ei enää kärsivällisyys riitä. Rakastan fantasiaa, dystopiaa ja romantiikkaa - mut voittaa helposti puolelleen jos näitä sekottelee. Oon myös alkanut kiinnostumaan omista - useimmiten vanhoista - hahmoistani enemmän, ja yritän vähän väliä miettiä niille jotain tarinaa. En juurikaan välitä sanamääristä tai säännöllisistä julkaisupäivistä, mulle tärkeintä on se että oon itse tyytyväinen ja hyvävointinen.

‟MIKSI?"
Oon ollut kiinnostunut kirjoittamisesta ja lukemisesta nyt jotakuinkin 11 vuotta, ja mun ensimmäinen tarina onkin jo vuodelta 2008. Rakastan kirjoittaa ja lukea, molemmat on mulle niin pirun tärkeitä asioita, ja ollu mukana elämässä jo niin pitkään. En tiiä mitä tekisin, jos jompikumpi vietäis multa. Oon kanssa tosi kova editoimaan teoksille kansia ja oikolukemaan tekstejä, joten mikäli sä tai joku sun tuttu tarvii jompaakumpaa tai molempia, niin tuu jooko laittamaan viestiä - mä autan mielelläni!

⇒ SOME ⇐
Instagram: @/kadonneetsivut
Twitter: @/tuhlaajaprinssi
Pinterest: @/kirjasieluinen

KIITOS MIKÄLI JAKSOIT LUKEA, mä tiiän että jaarittelen paljon.
  • Lohja, Finland
  • JoinedMay 6, 2015Last Message
JanuaryJem JanuaryJem Oct 31, 2018 02:47PM
HEISSAN! Tulin tänne mainostamaan rakkaan ystäväiseni tarinaa, jonka julkasu on just alotettu! Käykää tsekkaa @hanxxin mikäli teitä kiinnostaa poikarakkaus tai oikeastaan rakkaus ylipäätään!! En it...
View all Conversations

Stories by MITJA
Ilo tavata, hyvästi [LYHÄREITÄ] by JanuaryJem
Ilo tavata, hyvästi [LYHÄREITÄ]
Joskus koittaa aika, jolloin ei saa mitään pitkää aikaiseksi. Tämä on sitä varten. Ideoita ja otsikoita saa...
ranking #3 in novelleja See all rankings
Oh Death | After Death oneshots by JanuaryJem
Oh Death | After Death oneshots
Oh death koostuu lyhyistä pätkistä, jotka muodostavat yhdessä kokonaisuuden. Tämä kokonaisuus on taustatarina...
+6 more
3 Reading Lists