IasmyKillha

Hey guys,se pare ca m-am bagat intr-un grup pe facebook al graficienilor.Adica daca puneti acolo o cerere sunt o gramada de graficieni romani ce is gata sa accepte printre care si eu.Vreau sa facem grupul cunoscut deci daca doresti o coperta de la mine sau altcineva puteti pur si simplu pune o cerere pe pagina.
     	Asadar umpleti cu cereri amigos!
     	Aici grupul:https://www.facebook.com/groups/106635269712637/108220986220732/?notif_t=like

John_l_Carter

@IasmyKillha Mai esti activa pe Facebook?
Reply

Anonym-Mad

@IasmyKillha M-am inscris! ;)
Reply

BiancaC1907

Bunaaa! Sper ca nu te deranjez, dar am vazut cateva dintre copertile pe care le-ai facut, si se vede clar ca ai foarte mult talent. 
     Am si eu o carte in curs de scriere, si desi am incercat sa imi fac singura o coperta, nu sunt foarte multumita cu rezultatul. 
     Daca ma poti ajuta, astept raspuns aici, sau un mesaj in privat. 
     Multumesc anticipat, 
     Bianca :)
     
     

Elizalizuca2

Hey! Tocmai am terminat H.E.R.O. si am inceput sa citesc si partea a doua. Am vazut ca nu ai mai postat de mult la G.O. si ma intrebam daca o vei mai continua?!

light_in_my_soul

Bună! Am văzut că ești creatoarea unei super coperți a unei cărți de pe wattpad. Dacă nu te deranjează, mă poți ajuta cu o anumită coperta? Pentru noua mea carte...Daca esti de acord, imi poti scrie în privat? Multumesc mult pentru atenția oferita.

LunaElizabethPrime

Bunaaa!!!! Vroiam sa stiu daca mai continuati cartea , nu de alta dar la fel ca si ceilalti cititori o asteptam ca "painea casa " de mai multe luni eu cel putin!

TranquilaBoy

@matzyalpha Fii sigura! Am devorat prima carte in cateva zile si am terminat si capitolele din G.O. iar de atunci verific aproape zilnic sa vad daca au postat un capitol nou :)). Sigur ne pregatesc ceva maret.
Reply

TranquilaBoy

Well, H.E.R.O. a fost mult prea faina si interesanta ( au fost multe momente cand mi s-a facut pielea de gaina datorita modului in care descriai actiunea) iar G.O. are un inceput si un plot extrem de bune, deabea astept urmatorul capitol din G.O. ! Keep up the good work.