Hello and welcome at my profile page!
My name is Guyonne and I'm a Dutch writer. Since I'm from the Netherlands, the rest of my profile will be written in Dutch.
Have fun and feel free to contact me!

---------------------

En dan nu een tekstje voor de Nederlanders op deze site!
Zoals ik al zei heet ik Guyonne. Ik ben 22 jaar oud en momenteel zit ik tussen twee studies in, waarbij ik veel toetsen moet doen om toegelaten te worden voor de opleiding die ik wil gaan doen. Hierdoor heb ik de laatste tijd helaas niet zo veel tijd om te schrijven.
Momenteel ben ik bezig met het verhaal "De Vier Jaargetijden", die ook vindbaar is op mijn profiel en in de lijst van gepubliceerde verhalen. Het is een redelijk ingewikkeld verhaal en ik ben ook al jaren bezig met het uitdenken van hoe ik alle losse eindjes van alle verhaallijnen aan elkaar kan knopen. Ik doe mijn best zo vaak als mogelijk een hoofdstuk te posten, maar ik ben van mening dat verhalen als deze veel tijd verdient om erin te steken en daarom gaat het schrijven niet al te snel. Ik hoop dat de lezers van het verhaal dat kunnen begrijpen en geduld weten op te brengen om te wachten op hoofdstukken die het wachten [hoop ik] waard zijn.
Ondanks dat ik het druk heb met de voorbereiding van mijn studie en daarnaast met het uitwerken van mijn verhaal, wil ik ook graag melden dat ik open sta voor vragen. Ik heb wellicht niet altijd de tijd om direct te antwoorden of andermans verhalen te lezen, maar mochten er mensen zijn die hulp of tips willen krijgen of zich afvragen hoe ik bepaalde zaken aanpak, dan ben ik bereid die mensen te helpen. Schrijven is uiteindelijk iets dat de schrijver alleen moet doen, maar dat betekent niet dat ze er alleen voor staan. Ik ben altijd bereid te helpen!
Ik doe mijn best elk bericht dat ik krijg te beantwoorden wanneer ik daar de tijd voor heb. Dus voel je alsjeblieft niet verplicht maar wel vrij om mij een berichtje te sturen! Het kan even duren maar uiteindelijk geef ik altijd antwoord!
  • Amsterdam, Netherlands
  • JoinedJuly 11, 2012

Following

Last Message
GuyonneVanSchoor GuyonneVanSchoor Jun 11, 2015 04:58AM
Hallo allemaal!Dit is de eerste keer dat ik een poging doe mijn volgers te berichten. Ik heb deze functie nog nooit eerder gebruikt dus ik hoop dat het werkt.Allereerst wil ik jullie allemaal bedan...
View all Conversations

Stories by Guyonne van Schoor
De Vier Jaargetijden by GuyonneVanSchoor
De Vier Jaargetijden
De wereld is in oorlog. Waar deze kleine planeet ooit één groot landschap was, is het nu verdeeld in vijf eil...
Fanart en Fanfiction by GuyonneVanSchoor
Fanart en Fanfiction
Gewoon omdat ik het zo leuk vind dat vrienden van mij geïnspireerd raken door mijn verhaal, plaats ik hier de...
Redea; de spiegelwereld by GuyonneVanSchoor
Redea; de spiegelwereld
Voor god de mensen schiep was het goed. Bij de mensheid is alles begonnen. De ik-persoon in dit verhaal is ee...
2 Reading Lists