ElineMoriarty

Hi!
     	Can you all go follow @EllieDTomlinson and @CoffeeForHazelNut? They are absolutely amazing authors and deserve as many followers as I have. 
     	And check out their stories, they are amazing!
     	Xx

Lauren_22122003

Hey I might be really idiotic at the moment but I found your first year and forth year story about Madilyn Mcgonagell but not second or third because I would really like to know what happens 

ElineMoriarty

Hallo iedereen!
     Zoals jullie weten heb ik ook een andere account (@MyPagesOutofABook) en ik zou het heel erg appreciëren als jullie daar mijn graphic boek willen bekijken.
     Ik heb er namelijk mijn best voor gedaan.
     Hier nog een aantal mensen getagd:
     
     @Eliitje @ElineCoolio @Sanne_Loves_FB @Oeliebollen
     @IsabelleJacobs
     
     Thanks
     Eline X 

Oeliebollen

@ ElineMoriarty ga ik doenn!!
Reply

septiconnor

@ ElineMoriarty ga ik doen!!!❤
Reply

ElineMoriarty

Hallo iedereen!
     Eline hier, en allereerst wil ik iedereen nog moed wensen voor de rest van het schooljaar.
     Als tweede, wil ik zeggen dat ik een nieuwe account heb aangemaakt.
     @MyPagesOutOfABook is het genaamt, en ik heb deze account gemaakt omdat er gewoon te veel verhalen op deze account staan.
     Ik ben op die account al een verhaal begonnen, genaamt Hope. Hope is niet zomaar een verhaal, het is gebaseerd op mijn leven. Ook al hoop ik dat niet alles erop gebaseerd is, want dan heb ik een probleem.
     Het is nog niet uit, maar zal binnenkort wel uitkomen.
     Lots of love
     Eline

ElineMoriarty

Hallo iedereen!
     Ik ben een tijdje inactief geweest, en het spijt me heel erg voor het niet updaten van mijn verhalen of antwoorden op reacties. Dit had te maken met mijn thuissituatie, ik heb het Emotioneel heel moeilijk op het moment en wat er bij mij thuis speelt op het moment helpt niet echt. 
     Ik weet niet of ik nog heel veel op deze account ga zijn, maar ik ga proberen om zoveel mogelijk te gaan schrijven!
     Ook school komt er weer aan en ik ga naar het derde jaar in het middelbaar, dus daar gaat het ook weer moeilijk zijn. Maar goed,
     Lots of love,
     Eline

ElineMoriarty

Hallo iedereen!
     Voor de Doctor Wh fans onder ons heb ik goed nieuws, mijn beste vriendin in mijn persoonlijke leven, @TravelingAmongStars oftewel Amelia, is begonnen met een Doctor Who boek in het Nederlands. De proloog staat al online. Ook is zij begonnen met een Doctor Who boek in het Engels, maar daar staat nog niets van online. Dat komt waarschijnlijk volgende week. Ook wil ik me excuseren omdat ik enorm veel afwezig ben geweest op Wattpad de laatste tijd. Thuis is het nu druk en binnenkort vertrek ik weer op vakantie..
     Maar goed, nu in het Engels.
     
     Hi everyone!
     For the Doctor WHo fans here I have good news, my best friend in personal life, @TravelingAmongStars, better known for me as Amelia, is starting a Doctor who book in Dutch. The first chapter is already online. But she is also currently writing a Doctor Who story in English, but it isn't out yet.
     So, go check out her profile!
     
     lots of love,
     Eline