"De beste plottwisten zijn degene die je zelf ook niet zag aankomen"

"Ik denk niet aan wat daarna, hoe en op welke manier. Nee, als ik schrijf dan ben ik even ik, zonder dat ik me daar bewust van ben."

Ja, die quotes heb ik alle twee zelf verzonnen, want soms lukt dat me best.

Gewoon een klein, niet zo typisch meisje dat de wereld probeert te begrijpen en er tegelijkertijd niks van wilt weten door te doen alsof ze volwassenheid heeft uitgevonden, maar haar kinderlijk enthousiasme voor bijna alles niet te verbergen is.
Na veertien jaar kwam ik erachter dat ik ook zélf verhalen kon gaan schrijven in plaats van alleen te lezen, maar ik heb ook best mijn slimme momenten.
Ergens ook nog een pittige tante, een fashionista die de wereld runt op haar hakken ("Hoe hoger, hoe beter ik weer de wereld kan zien!"), oud-danseres die het nooit kan afleren, sporter die zich heeft beperkt tot volleybal bij de senioren en de sportschool en toch een verrassing voor velen, omdat ik helemaal niet zo girly ben als ik lijk in mijn petticoat jurkje en met die vlinderbril.
Oo, en vergeet de grote talenten voor het wezen van een drama-queen, er van alles uitflappen, klagen, lachen, altijd complimenten willen geven en uitslapen niet.

Leef bij de motto die mini-me ooit heeft verzonnen: "Ik heb zo'n aparte achternaam, daar moet ik iets mee gaan doen."
  • Waar dromen mag, hopen kan en sprookjes beleven zou
  • JoinedMay 24, 2013


Following

Last Message
DyreMimmi DyreMimmi Dec 02, 2016 07:01PM
Zou er interesse zijn in een Q&A met minder niemand dan ik?Ik besefte me ineens dat ik dat eigenlijk nooit heb gedaan, whoopsOf eigenlijk überhaupt nooit iets hebt gevierd met jullie. ... Ja, ik...
View all Conversations

Stories by Die Noorse
Ukjent Forfatter by DyreMimmi
Ukjent Forfatter #543 in Random
Een verhaal over: DyreMimmi Geschreven door: DyreMimmi Bedacht door: DyreMimmi Credits naar: DyreMimmi Verwacht (on)zinnige dingen, random verzonnen kortverhalen, stiekem gemaakte covers, drama en gezeur, schaamte...
De Hemel in haar voeten (verwacht december 2016) by DyreMimmi
De Hemel in haar voeten (verwacht december 2016) #870 in Fantasy
"Zij waren zeven uitverkorenen, voorbestemd als leiders van De zeven Delen van de Hemel. Een taak waar ze zich braaf aan hielden, zelfs toen zij niet meer zo door konden gaan. Uiteindelijk wilden ze meer. Ie...
Aanraken (De Tegenpolen-serie deel 1) by DyreMimmi
Aanraken (De Tegenpolen-serie deel 1) #15 in Short Story
Hij kan niet tegen aanrakingen. Zij doet niks anders dan mensen aanraken. Hij wedt nooit een mens te willen aanraken. Zij doet er alles aan hem het tegendeel te bewijzen.
3 Reading Lists