"De beste plottwisten zijn degene die je zelf ook niet zag aankomen"

"Ik denk niet aan wat daarna, hoe en op welke manier. Nee, als ik schrijf dan ben ik even ik, zonder dat ik me daar bewust van ben."

Ja, die quotes heb ik alle twee zelf verzonnen, want soms lukt dat me best.

Gewoon een klein, niet zo typisch meisje dat de wereld probeert te begrijpen en tegelijkertijd het liefst in dat veilige coconnetje wil blijven.
Na veertien jaar kwam ik erachter dat ik ook zélf verhalen kon gaan schrijven in plaats van alleen te lezen - en zolang je dit nog kan lezen, is deze ontdekking nog altijd hét begin geweest van een wondere wereld waarin ik een hele andere kant van mezelf heb leren kennen (and I like her)
Ergens ook nog een pittige tante, een fashionista die de wereld runt op haar hakken ("Hoe hoger, hoe beter ik weer de wereld kan zien!"), oud-danseres die het nooit kan afleren, sporter die zich heeft beperkt tot volleybal en toch een verrassing voor velen, omdat ik helemaal niet zo girly ben als ik lijk in mijn petticoat jurkje en met die vlinderbril.
Oo, en vergeet de grote talenten voor het wezen van een drama-queen, er van alles uitflappen, klagen, lachen, altijd complimenten willen geven en uitslapen niet.

Leef bij de motto die mini-me ooit heeft verzonnen: "Ik heb zo'n aparte achternaam, daar moet ik iets mee gaan doen."
  • Waar dromen mag, hopen kan en sprookjes beleven zou
  • JoinedMay 24, 2013Last Message
DyreMimmi DyreMimmi Jun 14, 2017 07:46AM
Ja, de covers van Aanraken en Betoveren zijn volledig veranderd enJa, het is niks meer wat te maken heeft met Disney enNee, de verhalen zelf zijn niet aangepast enJa, ik ben er stiekem verliefd op...
View all Conversations

Stories by Anonieme Bekendeling
Ukjent Forfatter by DyreMimmi
Ukjent Forfatter Random
Een verhaal over: DyreMimmi Geschreven door: DyreMimmi Bedacht door: DyreMimmi Credits naar: DyreMimmi Verwacht (on)zinnige dingen, random verzonnen kortverhalen, stiekem gemaakte covers, drama en gezeur, schaamtel...
Betoveren (De Tegenpolen-serie deel 2) by DyreMimmi
Betoveren (De Tegenpolen-serie deel 2) #40 in Short Story
Hij liet mensen betoveren. Zij liet anderen nog eerder bevriezen. Hij wedt haar volledig te betoveren. Zij doet er alles aan hem het tegendeel te bewijzen. Deel twee van de Tegenpolen-serie. Je hoeft niet perse de...
Aanraken (De Tegenpolen-serie deel 1) by DyreMimmi
Aanraken (De Tegenpolen-serie deel 1) #4 in Short Story
Hij kan niet tegen aanrakingen. Zij doet niks anders dan mensen aanraken. Hij wedt nooit een mens te willen aanraken. Zij doet er alles aan hem het tegendeel te bewijzen.
3 Reading Lists