freethoughts24

Bună! Vreau sa știi ca te apreciez foarte mult! Și îți ador povestea! Și eu am început sa îmi scriu povestea de puțin timp. Și speram, dacă vrei și ai timp, poate sa îmi spui părerea ta despre ea. Pentru mine ar fi foarte importanta părerea ta ❤️✨

Loraa18

Bună. Voiam sa te intreb când mai postezi un cap din volumul 3 aleasa, pt ca efectiv ador cartea asta și de abea aștept sa continui. PS. Ești super talentata și trebuie sa continui la scris cărți. 

Daniela63773

Posteaza pls Povestea e uimitoare am terminat aproape 3 volume in mai putin de 4-5 zile
     
     But mama I'm in love with a criminal
     And this type of love isn't rational, it's physical
     Mama(in cazul nostru tata-> dad) please don't cry, I will be alright
     All reason aside I just can't deny love the gay
     
     Fix cu muzica mi se asociaza povestea ❤❤❤❤ pls continua e super povestea ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

ElisabetaAntalPopovi

Dacă totuși nu ai inspirație, chef, timp, sănătate sau orice alt motiv, te sfătuiesc sa faci măcar un capitol de "peste nu știu câți ani", și termină aceasta carte frumoasă, ca să nu ții ctitorii care te apreciază cu acest suspans. Sper ca totuși o sa revii cu continuarea. Mult succes! 

ElisabetaAntalPopovi

Am citit cu sufletul la gură acestă carte și am rămas cu un gust amar la sfârșitul.. neterminat. Cu tot respectul față de talentul tău și timpul acordat scrisului mă simt păcălită, lipsită de respectul tău datorita faptului ca romanul nu este terminat, lăsat de izbeliște și nici măcar un răspuns la toate comentariile cititorilor de aproape un an de zile. Cred că dacă începi un roman ar trebui sa respect cititorii, sa apreciezi commentarile lor fie negative sau pozitive, sa le răspunzi, și sa termini acel roman, nu să lași cititorii în aer cu acțiunea neterminată. 
     

AndraMorarasu7

Salut! Iubesc toate volumele tale te rog continua volumul 3, e chiar foarte tare , ai o imaginatie foarte buna , te apreciez.

InnaMarryD

Bună! Sper că nu ai renunțat la a mai scrie pentru "Aleasa (Volumului III)", este superbă povestea celor doi și cred că, cu toți meritam sa citim în continuare. Când am găsit cartea întâmplător pe wattpad și m-am apucat sa o citesc nu am putut să mă mai opresc până nu am ajuns la ultimul capitol și am constatat cu tristețe că nu ai mai postat de ceva vreme.
      Sper că esti bine și că vei posta in curând.