-Rejven
-shkruaj me raste
  • pseteduhet?
  • JoinedSeptember 20, 2015


Last Message
CrazyllekXx CrazyllekXx Feb 25, 2021 03:50PM
Njerez, @AxZxJxQ ka hedh nje histori te re, dhe personally eshte my favourite so far. Promise qe do ju bej dhe te qani dhe te qeshni! Tip romance+fantazi kind of thing dhe qe mua me pelqen shume. E k...
View all Conversations

Stories by Chrey.
Böz (Shqip) by CrazyllekXx
Böz (Shqip)
Sot e imja,nesër e kujt?
Brus by CrazyllekXx
Brus
"Nuk e zgjedhim dot çfarë do të kalojmë në jetë,mund të zgjedhim vetëm personin me të cilin mund ti kalo...
ranking #3 in wattys See all rankings
Kod i Kuq[Shqip] by CrazyllekXx
Kod i Kuq[Shqip]
-Cfare beson ti Skyler?
ranking #228 in albanian See all rankings
1 Reading List

Fav