Language : Malay

Story on going :
1. MBOY
2. Angkasa High School
3. GNO- Hack And Survive

All Time Favorite Story :
1. Namja-Kisah Lelaki

Best Humor :
1. #KESAHKAMI
2. LANUN
3. The Bass

Hai !! kami menyediakan pelbagai jenis genre dan gaya penulisan cerita,cerpen dan novel! check it out! (ada sesetengah story menggunakan gaya penulisan dialog dan ada sesetengah penulisan biasa)

Ada sesetengah nama nama orang dalam story ni wujud.. tapi mereka tiada kena mengena dengan story ni.. sesungguhnya cerita kami hanyalah rekaan semata mata..

kami terbahagi kepada 2 group iaitu:
1.Crazy Roommates [ CR ]
2.Crazy Roommates United [ CRU ]

dan digabung menjadi Crazy Generation

Menyediakan bacaan santai untuk para pembaca wattpad yang dikasihi ;)

Like page kami di facebook untuk lebih banyak fanfic dan news:
CR
https://www.facebook.com/Crazy-Roomates-1529808610596831/

CRFC
https://www.facebook.com/CrazyRoomatesFansClub/?fref=ts

CRC
https://www.facebook.com/Crazy-Roommates-Community-1503017353279374/?fref=ts

Wattpad ini dikendalikan oleh seorang admin sahaja (^_^) /

Dan follow instagram kami
https://www.instagram.com/crazyroomates/
https://www.instagram.com/crgen/

Teruskan support kami muahh

Jangan lupa share cerita yang best kat kawan kawan nenek atok mak ayah adik kakak abang makcik pakcik jiran tetangga!

and paling pentinggggg kalau korang rasa cerita best or nak sequel please comment kat ruangan comment ok? love you guys so much! <3

dan xD kalau korang rasa cerita tu perlu diteruskan dan tak mau digantung seperti ayam salai kat kedai Ali Maju jangan segan silu komen, ok? korang komen je apa apa.. sis chill jer

UUuuUuUuuyyYeahHhHHhhhhhhhh
  • Seoul, Korea
  • JoinedJanuary 4, 2015



Last Message
CrazyGenerations CrazyGenerations May 30, 2018 09:32AM
hai guys :"D sorry sebab deactive for a longgggggggggg time.. baru balik dari plkn biasa la en xD  HAHAHA and ada some sad news.. ingatkan nak update story Doktor Jantung Saya tapi tengok tengok stor...
View all Conversations

Stories by Crazy Generation
MBOY #Wattys2018 by CrazyGenerations
MBOY #Wattys2018
Syed Haikal, seorang kanak-kanak lelaki yang istimewa. Istimewa ? apa yang istimewa? Ya! Kuasa yang tak dapat...
ranking #4 in mutant See all rankings
SESAT by CrazyGenerations
SESAT
Aniep cuba membelek telefon bimbitnya tetapi line tidak wujud di dalam kawasan hutan yang agak tebal itu.Dia...
ranking #3 in hutan See all rankings
Angkasa High School by CrazyGenerations
Angkasa High School
Sekolah Tinggi Angkasa merupakan sebuah sekolah Elite yang sangat popular dengan aktiviti sukan dan secara au...
ranking #5 in atlet See all rankings
6 Reading Lists