Cool_Zaddy

Salam guys. Dukacita dimaklumkan entah macamana la cerita Cikgu Anna tu kena delete. Mungkin kerana ada yang buat report? Well, tak kisah pun. Tapi penat la asyik nak kena upload je kan. Kali ni saya akan upload sekali lagi cerita Cikgu Anna tu, tapi dalam bentuk gambar. Ah lantak.
          	Thanks guys yang support! Cayalah korang cool macam zaddy.

Cool_Zaddy

@ZiaIndra takpe, kita akan upload lagi
Reply

Cool_Zaddy

@TicerSham tq ticer. Hehe. Mende kena deleted, kita upload jela lagi ye dok. Hehe
Reply

Abdhalim71

@ Cool_Zaddy  betul macam kata ticer... janganlah putus asa..cool brother..
Reply

ValerieValey_

Cool_Zaddy

Salam guys. Dukacita dimaklumkan entah macamana la cerita Cikgu Anna tu kena delete. Mungkin kerana ada yang buat report? Well, tak kisah pun. Tapi penat la asyik nak kena upload je kan. Kali ni saya akan upload sekali lagi cerita Cikgu Anna tu, tapi dalam bentuk gambar. Ah lantak.
          Thanks guys yang support! Cayalah korang cool macam zaddy.

Cool_Zaddy

@ZiaIndra takpe, kita akan upload lagi
Reply

Cool_Zaddy

@TicerSham tq ticer. Hehe. Mende kena deleted, kita upload jela lagi ye dok. Hehe
Reply

Abdhalim71

@ Cool_Zaddy  betul macam kata ticer... janganlah putus asa..cool brother..
Reply

ErmaMerahDelima

haiii... boleh minta follback

Cool_Zaddy

@ErmaMerahDelima thanks juga ☺️
Reply

ErmaMerahDelima

@ Cool_Zaddy  thanks ya❤
Reply

Cool_Zaddy

@ErmaMerahDelima haii. Done. Thanks
Reply

Cool_Zaddy

Hai semua! Just nak info korang yang, I'm back with some fresh ideas. Dan untuk tak nampak kelakar, saya tukar nickname di wattpad daripada "Kambeng_Masam" kepada "Cool_Zaddy". Harapnya tahun ni lebih aktif mengarang. 
          
          Sebetulnya siri—Anna Oh My Hot Wife ni menjadi eksperimen atau kanvas untuk saya belajar mengarang dan cuba menjaga mutu penulisan.
          
          Mungkin di masa akan datang karya saya bukan lagi berunsur erotik secara keterlaluan. Tidak pernah merancang untuk menjadi pengarang novel apatah lagi untuk publish karya di pasaran. Namun, siapa yang tahu kan?
          
          Oh by the way, saya baharu saja cipta akaun Facebook khas untuk penulisan di wattpad.
          Saya akan berbesar hati sekiranya korang boleh add friend di page Kambeng_Masam.
          Thanks! 

waklubossku

@Cool_Zaddy hahaha..
            Tp ade ga yg slera lain..
            Cth seduce wife or lain2..
            Hotwife tu mmg idaman sbb wife akn btul2 lyn sex
Reply

Cool_Zaddy

@waklubossku rasanya antara fantasi kebanyakan suami, isteri Hot Wife hehe
Reply