CercuriDeLectura

Au mai rămas: un loc pentru un scriitor şi unul pentru un cititor. 
     	În seara asta închidem înscrierile. 

CercuriDeLectura

Salutare, lume! 
     Cercul cu nr. 19 tocmai a luat sfârșit și am avut surpriza de a desemna două cărți câștigătoare. Trageți un ochi peste rezultatele postate pe contul echipei noastre.
     
     De altfel, sunt aici să anunț că MÂINE, 2 septembrie 2019, la ora 20:00 dăm startul înscrierilor la cercul de lectură cu nr. 20! Până atunci vă invit să vă uitați peste regulament și fiți cu ochii pe grup sau pe cont pentru viitoarele noastre actualizări. 
     Pentru orice întrebare vă stăm la dispoziție. 
     
     https://www.wattpad.com/779349817-cercuri-de-lectur%C4%83-cercul-nr-19-rezultate

CercuriDeLectura

Dragi wattpadieni, 
     
     Vrem să vă facem cunoștință cu noii membri ai echipei noastre, @Devethe și @--Smiley. Cei doi se află într-o perioadă de probă și ne vor ajuta cu organizarea activitățiilor și cercurilor, începând de acum. Totuși, dacă aveți vreo neclaritate, vă sfătuim să ne contactați numai pe acest cont, în privat, pe panou sau în comentarii. 
     
     Cercul nr. 19 e aproape de final. Vă anunțăm de pe acum că, probabil, în perioada 2-3 septembrie îl vom deschide pe următorul. Fiți pe fază!

--Smiley

❤️
Reply

CercuriDeLectura

Saluuut! 
     După cum știti, am postat rezultatele cercului cu nr. 18. Mâine la ora 20:00 vom reveni cu următorul cerc. Întâi, însă, vom reactualiza regulamentul pentru a avea o selecție mult mai atentă, așa că stați cu ochii pe profilul nostru.

CercuriDeLectura

ATENŢIE! 
     Cartea "Ochi schimbători" este scoasă din cerc. Autoarea nu mai are dreptul să participe la alte cercuri, deoarece nu a respectat regulamentul. Lucrul ăsta se va aplica tuturor celor care îşi retrag cărţile fără să ne înştiinţeze, se retrag fără să ne anunţe sau fără vreun motiv întemeiat sau încalcă orice alte reguli extrem de importante. De asemenea, cei care nu citesc absolut nimic până la finalul cercului, li se va interzice participarea la următoarele cercuri. E lipsă de respect întâi faţă de ceilalţi participanţi, apoi faţă de cei care au vrut să participe şi nu au avut această posibilitate pentru că astfel de persoane au ocupat locurile şi, nu în ultimul rând, faţă de organizatori. 
     Mai e foarte puţin până la finalul cercului. Haideţi să îl încheiem cum trebuie. 

CercuriDeLectura

Salut!
     Am încheiat și etapa de înscrieri a cercului de lectură nr. 18. Adică NU vă mai puteți înscrie la acest cerc. Dacă doriți să participați, trebuie să așteptați până la următorul. 
     
     Mai jos se găsește lista cu autorii participanți. Repet: nu puteți să vă retrageți decât dacă este ceva grav, important în viața voastră și chiar nu puteți continua.
     
     O să revin zilele astea cu niște completări privind regulamentul (pe care nu prea l-au citit unii dintre voi nici așa). 
     
     https://www.wattpad.com/list/792367852-cerc-de-lectur-nr-18