Hallo! (:

Eerst en vooral mijn excuses voor als je me kende toen ik die vreselijke Frozen pfp had( HAHAHAH), dan komt nu hier mijn bio:

Ik ben Lieke, ook wel bekend als Miss Hummel-Malfoy 😏🦋✨. (Ja, met sterretjes, vlinders en dat gezicht. Letterlijk zo.) Mijn wereldbeeld is enorm klein maar zoals de meeste mensen hier lees en schrijf ik veel, waardoor het toch wat groter wordt.

Ik ben een enorme nerd en weet hopen feiten waar werkelijk niemand iets aan heeft. Wist je bijvoorbeeld dat de langste hartstilstand die iemand ooit overleefde wel vier uur duurde?! Vier! Dat is toch ongelooflijk?!

Ik hou enorm veel van muziek en zou het liefst van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat luisteren naar al die prachtige klanken die zich ontstaan uit onze monden en instrumenten, bedacht en gemaakt door onze voorgangers.
Mijn muzieksmaak veranderd ook iedere week. Van Mozart tot Bon Jovi. Ik luister het allemaal.

Mijn oorspronkelijke doel was om wereldberoemd te worden, maar dat idee heb ik toch maar laten varen. Volgens mij kun je niet bekend worden met geeky en een beetje weird te zijn.

Ik ben dé persoon voor random aankondigingen, bijnamen gebaseerd op eten, slechte humor en ongemakkelijke stiltes. (Volgens wetenschappelijk onderzoek wordt een stilte na vier seconden ongemakkelijk.)

Zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt, ben ik een natuurtalent 'Uit mijn nek kletsen', sorry. :)

Je mag me noemen zoals je wilt, de meeste mensen noemen mij Lieke, Kletskop, Loempia, Rat, Soepkip, Broodje, Liéké, Mieke de stalker of preistengel maar voel je vrij om iets aan die lijst toe te voegen.

Hier werd ik verplicht mijn broodbestie en mede-simp-van-ziggy te taggen. Dus bij deze: @LauIsGone <3 ILYYYYYYY
~Lieke
  • Somewhere only we know
  • JoinedJanuary 13, 2020


Last Message
Ceo_Of_Being_Nerdy Ceo_Of_Being_Nerdy Jan 15, 2022 07:00PM
Dat ene moment waarop je tussen je drafts nog een snel neergeschreven pareltje vindt; GEWELDIG! Binnenkort zullen jullie dus (weer) iets nieuws zullen verschijnen.Alsook; Ik heb weer eens last van e...
View all Conversations

7 Reading Lists