☆A girl who is trying to mature and clever about writing and language. Do not despair as long as you can make us keep going

☆The readers is the author's strength. Please appreciate it.

너를 사랑해 readers and friends who supported me~♥

☆Just call me Yuyu
☆Batch 03
  • on the way to enter the heart of knowledge♡
  • JoinedAugust 18, 2016


Last Message
Carat_17teen Carat_17teen Oct 13, 2019 03:09PM
Sorry sebab saya tak update apa-apa lagi, sorry sangat-sangat, dah seminggu saya demam so tak larat nak buat ni pun ada la 2 story saya dah buat separuh tak larat punya pasal saya stop kejap so sorry...
View all Conversations

Stories by Svt~~♡
Atok || Bts & Seventeen || by Carat_17teen
Atok || Bts & Seventeen ||
Atok Bts jadi babysitter gais macam mana la nak layan karenah Seventeen ni. "ATOKK!! CHAN MENANGIS ATOK...
ranking #2 in swag See all rankings
Brothers ||Suga × Woozi|| by Carat_17teen
Brothers ||Suga × Woozi||
Suga swag × Woozi swag BTS tak betul × Seventeen Gila × Wanna One mental "Hyung, Woozi sayang hyung&quo...
ranking #22 in woozi See all rankings
Babysitter ♚안저지♚ (HOSHI SVT)  by Carat_17teen
Babysitter ♚안저지♚ (HOSHI SVT)
Kwon Soonyoung. Seorang buda-- ok sorry seorang lelaki dewasa berumur 23 tahun yang menghidap penyakit dan me...
ranking #34 in seventeen See all rankings
5 Reading Lists