CIRaccon

Nieuwe cover gemaakt voor De Nieuwe Wereld deel 5. Op NaNoWriMo is hij te bewonderen ^^

CIRaccon

Nieuwe cover gemaakt voor De Nieuwe Wereld deel 5. Op NaNoWriMo is hij te bewonderen ^^

CIRaccon

woeps, bijna het laatste hst van Zilverzand gepubliceerd, haha, die is nog lang niet aan de beurt. Hst 12 staat klaar! Veel leesplezier!

CIRaccon

IK HEB FANART!!! Sorry, dat moest ik even schreeuwen. Bij Bewaard: van Adwyon en Kessia. Zo blij mee. Ik voel me helemaal vereerd ^^ Dankjewel filosofie !!!

CIRaccon

-zucht- Juist hoofdstuk 2, het hoofdstuk waar het hele verhaal mee begon, juist dat hoofdstuk besloot om niet geheel te laden en allerlei vreemde tekentjes in plaats van woorden te uploaden XD
     Naja, nu staat het er weer goed en kunnen jullie eindelijk normaal hoofdstuk 2 van Zilverzand lezen. 
     Ik post meteen Hoofdstuk 6 ook, want het is tenslotte zaterdag :)

filosofie

Ik wil u kennis maken met de top 10 couple list. Wat het allemaal in houdt:De top 10 beste koppels uit verhalen van schrijvers komen in een soort van erenrang lijst te staan. (Met getekende afbeeldingen erbij) Het is net als de top tien koppels van YA boeken, maar dan alleen op wattpad. Om de zoveel maanden komt er een top tien met illustraties van koppels van personages uit wattpad verhalen. De naam van de schrijver komt er natuurlijk ook in voor. Laatst had ik jouw boek: "Lovers" gelezen. En ik wil graag vragen of Kessia en Adwyons
     in mijn top tien beste koppels mogen komen. Je zult ook snel uitgenodigd worden om de tien 10 koppels te kunnen bekijken. Wat je allemaal bij de top 10 koppels ziet is nog allemaal een verassing.Hopelijk reageer je snel.
     
     Vriendelijke groet.

filosofie

@ CIRaccon bedankt!
Reply

CIRaccon

@filosofie Super! Heel erg mooi!
Reply

filosofie

Het staat nu online!
Reply

CIRaccon

Nou, hij staat online hoor: Hoofdstuk 1 van Zilverzand!!! Ik hoor natuurlijk heel graag wat je ervan vindt en als je een foutje tegenkomt: let me know.
     Veel leesplezier!!

CIRaccon

Een nieuw verhaal verschijnt over (hopelijk) niet al te lange tijd op Wattpad. Zilverzands eerste draft is klaar en wacht nu op de editrondes. 
     
     Wish me luck! 
     
     Hoe vind je de cover?

CIRaccon

Ik vind jouw cover ook heel leuk, wat vind je er prut aan? Het lastigste vind ik meestal om de juiste afbeelding te vinden. Bij Het hart volgt heb ik nog steeds niet het juiste plaatje gespot, helaas. Tijdens mijn opleiding heb ik om leren gaan met Photoshop en dat soort programma's, dat helpt denk ik. Ik gebruik nu Gimp, dat is gratis ;) maar het is vooral veel afkijken en proberen. Succes!
Reply

IAmAlwaysBadUnicorn

@CIRaccon Je covers zijn zoooo leuk! Hoe maak je die? Ik heb nu een eigen cover gemaakt, maar die is echt grote prut haha. Ik hoop dat je me kan helpen met een paar tips.
      
      Xx LJ
Reply

Recent Activity