AmbassadorsAL

Një tjetër sfidë në projektin "Përtej Kornizave" 
     	Ju lutem ndiqni rregullat dhe bashkangjisni historinë tuaj në linkun e dhënë.
     	
     	Ju urojmë fat me shkrimet dhe shpresojmë që ditët tuaja të jenë sa më pak të lodhshme e të mërzitshme këtu në Wattpad!
     	
     	
     	Me shumë dashuri, ambasadorët ♡

AmbassadorsAL

Një tjetër sfidë në projektin "Përtej Kornizave" 
     Ju lutem ndiqni rregullat dhe bashkangjisni historinë tuaj në linkun e dhënë.
     
     Ju urojmë fat me shkrimet dhe shpresojmë që ditët tuaja të jenë sa më pak të lodhshme e të mërzitshme këtu në Wattpad!
     
     
     Me shumë dashuri, ambasadorët ♡

AmbassadorsAL

Përshëndetje miq të Wattpadit!
     
     Këtë herë po ju informojmë që në profilin tonë kemi postuar një tjetër "histori" në formë projekti argëtues, ku gjithësecili mund të marrë pjesë.
     
     https://my.w.tt/GknBquuXP8
     
     Mjafton të lexoni rregullat që të bëheni pjesë.
     
     Me shumë dashuri Ambasadorët!

AmbassadorsAL

Përshëndetje miq shqip-folës!
     
     Kemi hapur sërish aplikimet për 'Reading List'. Nëse jeni të interesuar të vendosni historitë tuaja në një nga listat tona të leximeve jeni të lutur të plotësoni formularin që gjendet në bio.
     
     Për çdo pyetje mund të na kontaktoni.
     
     Kalofshi një fundjavë të bukur!
     
     Me shumë dashuri Ambasadorët shqiptarë ♡

Ledjona18

@xpxhimo 
      Faleminderit 
Reply

Ledjona18

@AmbassadorsAL 
      Po, dhe une jam e interesuar
Reply

blueskiessuck

@xpxhimo sigurisht që po :》
Reply

AmbassadorsAL

Përshëndetje,
     
     Dorëzimet për t'u bashkuar me grupin e trajnimit të programit Ambasadori në mes të qershorit do të mbyllen në fund të majit. Mund të gjeni më shumë informacion mbi programin këtu: https://www.wattpad.com/823619. Nëse jeni të interesuar të aplikoni në program, formulari i regjistrimit është atje.
     
     Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me Programin e Ambasadorëve, ndjehuni të lirë të dërgoni një private message në Gavin - @theorangutan - i cili menaxhon Ambasadorët.
     
     Trajnimi do të zhvillohet në qershor të vitit 2020. Fat të mirë për të gjithë aplikantët.

_Selv_

@AmbassadorsAL sa kisha pa lexuar njoftime nga faqja pzzz :'(((
Reply

AmbassadorsAL

Të dashur të gjithë,
     
     Dorëzimet për t'u bashkuar me programin e Ambasadorit tani janë hapur përsëri.
     
     Për të paraqitur, të gjitha që duhet të bëni është të plotësoni një formular që gjendet këtu - https://www.wattpad.com/823619 - së bashku me disa informacione të tjera rreth programit të Ambasadorit.
     
     Fat i mirë për të gjithë aplikantët tanë.
     
     Të fala, Ambasadorët.

AmbassadorsAL

Të dashur të gjithë,
     
     Dorëzimet për t'u bashkuar me programin e Ambasadorit tani janë hapur përsëri.
     
     Për të paraqitur, të gjitha që duhet të bëni është të plotësoni një formular që gjendet këtu - https://www.wattpad.com/823619 - së bashku me disa informacione të tjera rreth programit të Ambasadorit.
     
     Fat i mirë për të gjithë aplikantët tanë.
     
     Të fala, Ambasadorët.

AmbassadorsAL

@julidapp Pershëndetje!
     
     Po do bëhen shumë shpejt do sjellim contestet e huaja në shqip dhe do organizojmë të reja sapo të lirohemi pak nga disa angazhime që pengojnë të qënurit aktiv në Wattpad :)

AmbassadorsAL

Aplikimet për ambassador do mbyllen me 31 dhjetor, kushdo që ka dëshirë dhe nuk ka aplikuar akoma, nxitoni të na bashkoheni. 
     
     Ndiqni linkun e mëposhtëm:
     https://www.wattpad.com/823619-the-ambassador-program-the-program
     
     Për cdo pyetje, na shkruani në pm. ❤

enabuickob

@AmbassadorsAL mua ky linku nuk me hapet si te ja bej
Reply

stela1kl

@happychild99/  po deshe po mj vec se mdk se e kam kuptu
Reply

happychild99

@stela342 den me te sqaru nej gja?
Reply