Mirësevini ne faqen zyrtare të komunitetit shqiptar në Wattpad.Ky është profili i vetëm zyrtar i administruar nga ambasadorë shqiptarë, për të gjithë komunitetin shqipfolës në Wattpad.

1| Kush jemi ne?Ambasadorët jane vullnetarë në komunitetin e librave në Wattpad, për të ndihmuar, informuar, angazhuar lexuesit dhe shkrimtarët që përdorin aplikacionin. Ne jemi gjithashtu lexues dhe shkrimtarë te librave të mrekullueshëm të Wattpadit, me të vetmin dallim, që jemi në shërbim te komunitetit me një pergjigje për cdo pyetje tuajën.

Ambasadorët i bashkon pasioni dhe përkushtimi që një komunitet librash, te mbetet gjithmonë shtëpia juaj e ngrohtë e shkronjave.•2| Qëllimi ynë?Shqiptarët po i bashkohen Wattpadit cdo ditë, si shkrues apo mbeshtetës të shkrimeve të mrekullueshme në shqip dhe qëllimi ynë si profili zyrtar është të ndihmojmë cdo anëtar, të ri ose jo, te familjes tonë të madhe ne Wattpad.Mund të drejtoheni tek ne:-Për cdo pyetje në lidhje me Wattpadin.

-Kërkese apo sugjerime.

-Raportime për pakënaqesi apo ankesa.Qëllimi ynë është t'i shërbejmë komunitetit dhe vecanërisht cdo shqiptari në Wattpad.Ambasadoret qe administrojnë faqen:


@Happychild99
@Mirror_Mirror26


Për të aplikuar per 'Reading list' klikoni

këtu

Faleminderit!

  • Albania
  • JoinedNovember 3, 2018


Last Message
AmbassadorsAL AmbassadorsAL Dec 25, 2018 08:53AM
Gëzuar Krishtlindjet!Lumturia dhe buzëqeshjet qofshin përherë shok i ditëve tuaja ❤. 
View all Conversations

Story by AmbassadorsAL
Projekti telepatise by AmbassadorsAL
Projekti telepatise
Liber social, hapësirë e dedikuar wattpadistëve shqiptar si mënyre për te ndervepruar me njeri-tjetrin. Gjith...
ranking #3 in projekt See all rankings