sayang

Make Love (18+) by nsyala
Make Love (18+)by nsyala
Aini , gadis 17 tahun yang menyimpan terlalu banyak rahsia tentang dirinya. 5 lelaki yang hadir di dalam hidupnya membuatkan dirinya bahagia atau sebaliknya. segalanya b...
  • 18sx
  • love
  • cinta
+4 more
Hopeless Romantic by fahanarry
Hopeless Romanticby Fahanarry
Johana - "Why do you have to choose me instead of millions of women out there? Tell me why." Haikal - "Sayang do you really wanna know why? Because you ar...
  • romance
  • kawinpaksa
  • love
+4 more
Ana Uhibbuka Fillah by iceplant
Ana Uhibbuka Fillahby In
Semua orang pasti ingin berubah. Berubah menjadi lebih baik dan dekat kepada-Nya. Tapi, dalam usaha untuk berubah menjadi lebih baik banyak sekali halangan yang berdatan...
  • spiritual
  • happy
  • sad
+14 more
BITCH by MesaAchmad
BITCHby MESA
Keytha Darmawan-- Takdir yang membuatku masuk kedalam dunia penuh dengan kemaksiatan. aku benci hidupku, aku benci ditakdirkan hidup bila hidupku hanya penuh desahan lel...
  • percintaan
  • perasaan
  • dewasa
+15 more
Ice Queen [C] by hanany_
Ice Queen [C]by aida
Empat orang top student Kolej Al-Alwi yang di gelar Ice Queens cukup membuat para pelajar lepasan SPM berebut mahu mendaftarkan diri di sana. Aida, Kirana, Damia dan Sya...
  • suka
  • imagination
  • novel
+12 more
11 IPS 2 & 11 IPS 1 by blubby_cumby
11 IPS 2 & 11 IPS 1by Aku seorang kapiten, mempunya...
Hanya berwal dari memakan batagor, kau datang dan membuat ku tak menyukaimu. Tapi apa yang telah kau perbuat selama ini, hanya menambah kebingungan ku tentang siapa kau...
  • cinta
  • 11ips1
  • bersemidi11ipa2
+14 more
Dhia Khaira by ciktembam
Dhia Khairaby Cik Tembam
Aku terjumpa dengannya tanpa sengaja Aku berkahwin dengannya tanpa dipinta Aku jatuh cinta padanya tanpa diduga "Saya minta maaf sebab saya tak layan awak sebagai s...
  • gaduh
  • lovestory
  • cinta
+5 more
Cinta itu Bernama Puisi by Joe_Craig
Cinta itu Bernama Puisiby Maulana Nadzif Fanany Putra H...
Cinta yang ku bawa padamu ternyata adalah cinta yang kau bawa padaku. Asal muasal cinta terdapat pada cinta itu tersebut. Siapakah yang menciptakan cinta ? Dialah dzat y...
  • baper
  • poetry
  • asli
+13 more
Kupeluk Rindu Untukmu by nonaared
Kupeluk Rindu Untukmuby nonaared
15+ Bercerita tentang seorang gadis yang dikelilingi cowok-cowok keren, diperumit dengan cinta, diadu dengan pertentangan dan kegengsian.
  • 17
  • remaja
  • romantis
+6 more
[COMPLETE] Beautiful Flying Kiss (New Way To Get Love) by FaHana06
[COMPLETE] Beautiful Flying Kiss (...by FaHana06
-------- ********* Wah wah wah!! Hidup kaya lecturer pulak tu.. Tapi malangnya gaya hidup gila! Aku paling tak suka dia! Sebab? Ni lah lelaki! Kuat gila seks Kaki judi K...
  • sweet
  • gikwang
  • benci
+13 more
Lelaki Terakhir by NadiahShukor5
Lelaki Terakhirby Nadiah Shukor
"What do you mean dia lelaki terakhir you? Habis I ni siapa pada you?" Tegas Hadi. "You is you... Dia adalah dia... Dan dia tidak hiprokrit macam you...&q...
  • wattys2017
  • rindu
  • terakhir
+7 more
Kau yang sempurna by PiaSufiaNatasha
Kau yang sempurnaby Laurenzz💕💕
'Hanya dengan 1 cara sahaja..ceraikan aku'-nur qisya haini 'Selamanyer aku x akan ceraikan kau..please maafkan aku qisya..aku betul2 menyesal'-mohd hazqi Dulu pelbagai c...
  • sayang
  • maaf
  • derita
+1 more
Tersiksa by CallMeSazzy
Tersiksaby ChickGirl
Aku tersiksa.Aku didera.Aku meraung.Aku merayu.Aku putus asa.Kenapa aku?Kenapa aku?Kenapa aku? Dia lelaki gila.Gila akan aku.Dia nakkan aku.Aku tak tahu kenapa dalam ban...
  • naira
  • psycho
  • best
+5 more
Kasih Yang Terpaut ❤🌹🐝 by cikindah
Kasih Yang Terpaut ❤🌹🐝by cikindah
Kasih Yang Terpaut. Pertemuan si gadis istimewa dengan seorang lelaki yang sangat sempurna di matanya. Kasih sayang yang mekar buat lelaki itu tanpa pengetahuan nya. Bi...
  • friendship
  • abang
  • hospital
+15 more
First time by princessunicorn00
First timeby princessunicorn00
Mengapa begitu sulit menghilangkan bayanganmu dari hidupku?
  • love
  • sekelas
  • firstlove
+14 more
Couple Or Crush  by gadisunknown
Couple Or Crush by gadisunknown._
Berkisahkan tentang kisah cinta, couple, crush, move on. Daripada awak-awak semua baca story cinta yag mengarut, baik awak baca story ni. Kita sama-sama kenal erti cinta...
  • fitrah
  • crush
  • fitnah
+6 more
Uncontrollable Love by windhini_
Uncontrollable Loveby Windy Safitriandhini
Indonesia adalah kenangan buruk bagi Miyazuki Hana tapi mau tidak mau dia harus pindah kesana karena pekerjaan ayahnya. Hana hanya bisa pasrah dengan kehidupan barunya y...
  • rahasia
  • jatuhcinta
  • kenangan
+17 more
Kau Tetap Isteriku by nabihahtaquddin
Kau Tetap Isterikuby Nabihah Taquddin
Untuk menghilangkan rasa bersalah Dato Fizz terhadap Hazril, dia telah menjodohkan anaknya dengan Hazril. Hazril yang membuat keputusan terburu-buru merasakan dirinya di...
  • suami
  • isteri
  • romantik
+4 more
Secret by asammanish
Secretby asammanish
haruskah ku terus diam dan tidak memberitahunya; tentang hubunganku dengan orang yang sangat, disanyanginya... "aku tidak akan memberitahunya, ini akan jauh lebih b...
  • cinta
  • remaja
  • pacaran
+10 more
Encik Sotong Dihatiku by dayahnur
Encik Sotong Dihatikuby My Jungkook
Ahmad Rizal seorang pilot yang paling kacak dan menjadi idaman ramai gadis yang bekerja satu kapal terbang dengan nya , tapi pada masa yang sama ramai gadis tidak tahu s...
  • maaf
  • cinta
  • rindu
+2 more