sayang

Kau Dalam Hati by cikgadismanis
Kau Dalam Hati by cikgadismanis Romance
Farhana ni dia tengah 'couple'dengan Aiman pastu dalam 2 bulan dia couple dengan Aiman tiba tiba dia jatuh hati dekat Faris.Dan jatuh hati dia kat Faris ni lain dari yan...
KAPTENKU SI ENCIK TENGKU!? by zatymuss
KAPTENKU SI ENCIK TENGKU!? by zatymuss Romance
" Ini parking kereta! bukan motor. Muka lawa tapi.. tak pernah sekolah eh? Ni bawa motor ni entah ada lesen ke tidak." Bidas Tengku Harraz Mustakim. Jejaka yan...
Jadikan Aku Yang Terakhir (My Adorable Brother) by nnurulaynnabilah
Jadikan Aku Yang Terakhir (My Ador... by nnurulayna Random
Cinta itu amat sukar untuk difahami walaupun sesudah bersatu hati.... Tidak dapat diduga bahawa hubungan Aaira Naura dan Aqil Zuhayr yg pada awalnya hubungan mereka ba...
Hey Pendek Kau Nak Apa? by UnderControlGirl990
Hey Pendek Kau Nak Apa? by UnderControlGirl990 Romance
"Hey kau tu orang kampung. Ada hati nak jadi famous kat sini.. Please la. Geli k dengan kau. Mesti badan kau banyak kuman kan.. Yela.. kau kan budak kampung"...
JOMBLO!  by fsfathia
JOMBLO! by fsfathia Romance
Kriteria pacar idaman Jevin: 1. Warna rambut hitam alami 2. Jago masak 3. Feminim tapi ga centil 4. Minimal 36 B 5. Make up natural, no alis logo nike 6. Bukan penganut...
CHANDELIER by ylmaoo
CHANDELIER by -- Random
Mana tidak disangka-sangka jika pada umur 16 dan 17 sudah mahu dikahwinkan ? Kalau kita semua pasti tidak mahukan ? Ia seperti kisah Ammar Zuhairi dan Nur Syafika yang d...
Obsesi Cinta by HanaAnnz
Obsesi Cinta by miss_super Romance
"ya..saya memang tamak terutamanya dengan apa yang milik saya"kata Wade sambil tersenyum kepadanya..."a..apa maksud awak??"soal nia dengan takut apab...
True Love by halimaainun
True Love by bunny Teen Fiction
Karena tertabrak, mereka bertemu. Karena parkiran, mereka bertengkar. Karena lampu mati, gadis itu pingsan. Karena kompetisi, pria itu membantu gadis itu. Karena cinta d...
Tulis by GraceRahmat
Tulis by Grace Rahmat Poetry
Puisi tentang kehidupan yang mati. Hidup serupa tak hidup baik mati dikandung tanah. Tapi tak, aku masih mahu hidup. Tak vote tak apa, tapi tolonglah baca ❤
I love you ✔ by cutebearR_
I love you ✔ by cutebearR_ Romance
Syaza Qaisara ❤ Adam mikael 'Mummy ape ni sya tak nak la kawin time umur macam ni.Sya muda lagi la Sya nak enjoy.Dah la kena kahwin dengan mamat tu lepastu mummy suruh S...
SUAMI AKU KEJAM 2 by dayahnur
SUAMI AKU KEJAM 2 by Jungkookie... Fanfiction
Apa akan jadi pada rumah tangga Raeun dan jungkook bila kekasih lama Jungkook kembali untuk menagih kasih sayang lelaki itu , macam mana pula dengan Raeun nanti . Adakah...
Jadikan Aku Yang Terakhir  by risyaa189
Jadikan Aku Yang Terakhir by aireen._ Romance
Gadis bernama Ain Nasuha, pelajar fakulti di universiti Kuala Lumpur adalah seorang yang kasar, sebaliknya peramah. Dan sejak kebelakangan ni dia sering dibuli oleh jeja...
Secret by asammanish
Secret by asammanish Romance
haruskah ku terus diam dan tidak memberitahunya; tentang hubunganku dengan orang yang sangat, disanyanginya... "aku tidak akan memberitahunya, ini akan jauh lebih b...
Antara Cinta Kau Dan Aku by atikahfareena
CERPELAI by faishal_is_hiding
CERPELAI by Hyde Humor
Koleksi cerpen-cerpen lawak yang extreme dan melampau-lampau kelaka nya. Cabar lah rakan-rakan anda untuk tidak gelak membaca cerpen-cerpen ini. Dijamin rakan-rakan and...
BAHAGIAKAN AKU SEBELUM NAFAS TERAKHIR by ___eeeqah
BAHAGIAKAN AKU SEBELUM NAFAS TERAK... by Nur Maizatul Atiqah Romance
"sebelum aku menutup mata.. tolong beri aku kebahagian yang boleh dijadikan satu cerita indah "
Encik Singa Pujaan HatiKu by mzaina1
Encik Singa Pujaan HatiKu by Enåcø Romance
"Apa masalah awak sebenarnya?" Nurul Fatihah. "Masalah apa? You cakap guna ayat penuh boleh?" Tengku Rayyan Shah. 'Kenapa lah ada manusia macam ni da...
ALYSHA by spthy9372
ALYSHA by spthyyyy93 Teen Fiction
Alysha anak yang lahir dari dua orang tua yang tidak saling mencintai, ayahnya selalu mencari seorang wanita yang telah lama hilang dan meninggalkan ibunya sendirian. Al...
Cinta sweet,sour by nuryn__
Cinta sweet,sour by nuryn__ Romance
Raihan Adriana,kerana ingin membuktikan dia boleh hidup tanpa bergantung harap kepada duit pemberian ibu bapanya,dia bersetuju untuk menjadi pemandu peribadi Arith Amsya...
Kau Tetap Isteriku by nabihahtaquddin
Kau Tetap Isteriku by Nabihah Taquddin Random
Untuk menghilangkan rasa bersalah Dato Fizz terhadap Hazril, dia telah menjodohkan anaknya dengan Hazril. Hazril yang membuat keputusan terburu-buru merasakan dirinya di...