maaf

Catatan Cinta Seorang Hamba/Kumpulan Puisi dan Quotes Islami by OmyMee
Catatan Cinta Seorang Hamba/Kumpul...by BackPackerMee
Pada akhirnya semua kembali pada kehidupan yang hakiki.
  • wattys
  • hurt
  • sma
+17 more
Kau yang sempurna by PiaSufiaNatasha
Kau yang sempurnaby Laurenzz💕💕
'Hanya dengan 1 cara sahaja..ceraikan aku'-nur qisya haini 'Selamanyer aku x akan ceraikan kau..please maafkan aku qisya..aku betul2 menyesal'-mohd hazqi Dulu pelbagai c...
  • maaf
  • sayang
  • romantik
+1 more
Encik Sotong Dihatiku by dayahnur
Encik Sotong Dihatikuby My Jungkook
Ahmad Rizal seorang pilot yang paling kacak dan menjadi idaman ramai gadis yang bekerja satu kapal terbang dengan nya , tapi pada masa yang sama ramai gadis tidak tahu s...
  • maaf
  • dendam
  • sayang
+2 more
APOLOGY by Ekaafitria
APOLOGYby Ekaafitria
Nico itu orangnya pintar, tingginya sekitar 185cm, memiliki wajah yang bisa dibilang terlalu berlebihan sehingga membuatnya menjadi sangat tampan. Nico orang yang terla...
  • baper
  • remaja
  • cinta
+3 more
Bae... Sorry, I love you by bittercandysweetpils
Bae... Sorry, I love youby Gemilang Adi Nurani
Kamu tau rasanya mencintai tapi tidak dapat memiliki???Percayalah ini lebih buruk daripada patah hati...
  • iloveyou
  • ily
  • indonesia
+16 more
Let Me Love You by Sekarayu47
Let Me Love Youby Sekar Ayu A_D
Benci jadi Cinta? Siapa yang percaya akan kalimat itu? Karna nggak semua orang yang benci berubah jadi saling cinta. Tapi...apa salahnya dengan kalimat itu? Banyakkan...
  • friends
  • menyesal
  • bryan
+10 more
Hotstuff Itu Aku Punya! by alymysrhmhmdrsm07
Hotstuff Itu Aku Punya!by Alymysrhmhmdrsm^^
Author tak pndai buat sinopsis,so baca ajelah cerita diaa,sorry,hope enjoy~ Ilysm readers
  • koma
  • maaf
  • gosipfitnah
+6 more
Believe Me! by ilhanarissa
Believe Me!by ilhanarissa
'I can accept you as my husband but I think my heart can't. Please don't force me and you are the reason why.' - Nayla Insyirah. 'I know you will come back. Your heart b...
  • cinta
  • keluarga
  • kahwinpaksa
+7 more
You're My Forever Enemy!! by Bestfriendsssgirl
You're My Forever Enemy!!by Bestfriendsssgirl
Setelah dua kumpulan insan berkongsi satu bumbung,maka terjadilah huru-hara.Kerana,semuanya bagaikan langit dan bumi,kucing dengan anjing! Namun,lama-kelamaan bibit-bibi...
  • percintaan
  • maaf
  • kucingdananjing
+2 more
LINE! EXO by parkstephii
LINE! EXOby parkstephii
ya kisah tentang seorang jomblo bernama Rhein dan saat ini sedang naksir sama member exo yaitu si model pasta gigi, Chanyeol.
  • suho
  • sehun
  • chanyeol
+6 more
Diari seorang perantau by gadis_monolog98
Diari seorang perantauby gadis monolog
hidup aku takdelah seronok macam orang lain. tak mewah macam orang lain .tapi, aku pun ada cita-cita macam orang lain jugak. capai redha Allah tu lah cita-cita aku yan...
  • thankful
  • maaf
  • islam
+8 more
MAAFKAN AKU by SNSD_CUTE
MAAFKAN AKUby nadhirah husna
Aku memang seorang playgirl.satu hari syharikat papa aku hampir muflis.so,papa aku membuat perjanjian dengan satu syharikat dan membabitkan aku sekali dalam perjanjian...
  • vote
  • maaf
  • best
+2 more
Maaf by DENGAR_DIAM
Maafby afi
nothing here.. just suka-suka *nosepick
  • diam
  • itsallaboutlove
  • maaf
+6 more