fiksyen

Cinta Sweet & Sour by tebuone_press
Cinta Sweet & Sour by tebuone_press Romance
RM 30.00 Untuk pembelian, sila wassap 017-528 9831 Cinta Sweet and Sour. Karya Sweetzlyn yang mempunyai kekuatan dari segi pengajaran dalam kehidupan. Dengan menggunakan...
Rafaella (My Ending) #contest by whotheauthor
Rafaella (My Ending) #contest by ILHAN Fantasy
Cerita Asal: Rafaella Oleh: Maria Isabella @xmizabel
Engkau Mencari Cita-Cita by HermioneGrrangerr
Engkau Mencari Cita-Cita by Weasley's Adventure
Ini kisah pasal engkau yang tidak mempunyai cita-cita dalam hidup. Setiap kali ditanya pasal cita-cita, engkau akan menjawab "TIDAK TAHU". Engkau benar-benar...
Pen, Pensil dan Buku Nota by DanialdaxZuher
Pen, Pensil dan Buku Nota by DanialdaxZuher Short Story
Kisah seorang lelaki tua yang melihat dua dunia berbeza apabila dia memakai dan menanggalkan cermin matanya. Generasi dulu dan kini.
Keretapi 3 Pagi by craxin
Suri Hati Abang Senior by monsta-ex
Suri Hati Abang Senior by ─ brownymoon ♡ Teen Fiction
❛ Pernah tak crush kau tu suka kau balik? ❜ Soalan yang aku terkadang susah nak jawab sebab payah nak jumpa kes macam ni.Tapi...Kalau abang-abang senior kau yang hot tu...
Spektrum Hipnosis [Kumpulan Cerpen] by siaranx
Spektrum Hipnosis [Kumpulan Cerpen] by Amir Short Story
"Kadang-kadang aku rindukan mak, abah, kak Nadia, abang Johari dan lain-lain. Aku masih tidak percaya mereka pergi meninggalkan aku keseorangan di dunia yang fana i...
Kispen by an_nasaie