fiksyen

Surihati Encik Pembunuh by HilalAsyraf
Surihati Encik Pembunuh by Hilal Asyraf Action
Surihati Encik Pembunuh - Tajuk memang macam drama TV melayu, tetapi sorry, jalan cerita novel ni lagi awesome. Ini cerita Faisal, seorang pembunuh profesional yang sang...
LOVE NOIR (Tamat) by vintejstori
LOVE NOIR (Tamat) by zm Teen Fiction
Cinta dia, cinta luar biasa. Cinta dia, cinta yang ikhlas dan setia. Cinta dia, cinta yang bisa mengundang dosa.
Rafaella (My Ending) #contest by whotheauthor
Rafaella (My Ending) #contest by ILHAN Fantasy
Cerita Asal: Rafaella Oleh: Maria Isabella @xmizabel
Pohon Mangga Rumah Michelle by kamalia-ramlan
Pohon Mangga Rumah Michelle by Kamalia General Fiction
Dia tidak menyangka kehadiran wanita tua yang berpindah ke kawasan perumahannya mampu mengubah hidupnya.
Spektrum Hipnosis [Kumpulan Cerpen] by siaranx
Spektrum Hipnosis [Kumpulan Cerpen] by Amir Short Story
"Kadang-kadang aku rindukan mak, abah, kak Nadia, abang Johari dan lain-lain. Aku masih tidak percaya mereka pergi meninggalkan aku keseorangan di dunia yang fana i...
Skizo by MaliqueRidzuan
Skizo by MaliqueRidzuan Random
"Antara binatang, Iblis dan manusia, aku lebih bimbangkan manusia. Manusia ni boleh menjadi apa saja yang dia suka bila masa dan keadaan memaksa"
Suri Hati Abang Senior by monsta-ex
Suri Hati Abang Senior by ─ brownymoon ♡ Teen Fiction
❛ Pernah tak crush kau tu suka kau balik? ❜ Soalan yang aku terkadang susah nak jawab sebab payah nak jumpa kes macam ni.Tapi...Kalau abang-abang senior kau yang hot tu...
MEMORI by ZinZidem
MEMORI by Zin Zidem Mystery / Thriller
Lee seorang remaja 16 tahun tinggal bersama orang tuanya, Mr and Mrs Wei. Wajahnya mirip orang Melayu tetapi nama dan bangsa pada surat beranaknya menunjukkan dia berban...
Engkau Mencari Cita-Cita by Taik_Hidung
Engkau Mencari Cita-Cita by Aku Ada Nama Adventure
Ini kisah pasal engkau yang tidak mempunyai cita-cita dalam hidup. Setiap kali ditanya pasal cita-cita, engkau akan menjawab "TIDAK TAHU". Engkau benar-benar...
Distopia NuriSelasih  by HdinHafizuddin
Distopia NuriSelasih by HdinHafizuddin General Fiction
Selepas Donald Trump memenangi Pilihanraya Presiden US 2016 yang terkotor dalam sejarah, maka gugurnya senjata Electronic Magnetic Pulse (EMP) di Korea Utara pada tahun...
Bukan Macam Kita by epiwoohoo
Bukan Macam Kita by lutfil hadi Random
Mereka hidup dalam kalangan kita. Minum di kafe hipster. Mengundi bila tiba pilihanraya. Solat di masjid bersama. Namun apa yang akan terjadi jika segelintir daripada m...