"Călăul"

"Călăul"

5.4M Reads 192K Votes 101 Part Story
Easevl By EvaAse Updated Oct 16

" Dacă nu exprimi vreo emoție, nu înseamnă că nu trăiești una. "
 
 
 Megaloman. Acerb. Ardent. Maximilian Browns își petrece majoritatea vieții construind un zid acaparant și tulburător care să-l apare de-o posibilă ea. Treptat, cărămizile indiferenței, misteriozității și durității formează un scut de neclintit, însă el continuă să ducă o luptă nesfârșită cu oamenii din jurul său. 
 
 Spontană. Sociabilă. Emotivă. Maria Weaver, dezinvoltă și curioasă din fire, reușește să distrugă zidul într-un timp concis și remarcabil, odată cu apariția ei în viața lui. Reprezentând o simplitate în nuanțe, continuă să lupte împotriva unui alexitimic în negare. Lăsat acum vulnerabil și neputincios, amintirile revin, rănile se redeschid, însă pansamentul nu întârzie să apară.
 
 
 All Rights Reserved 2013-2014-2015
 
 ElaAse
 
 NECESITĂ EDITARE

kdkdtsa kdkdtsa Jun 06
Totuși dacă nu îți exprimi emoțiile,care mai e farmecul în a le trăi? Oricum,bun început,stârnește curiozitatea cititorului.
--Missy-- --Missy-- Feb 10
O da, ma apuc de recitit. Acum. Pana nu termin cele 95 de capitole, nu mai fac nimic.
Imi place cum ai inceput. O sa citesc in continuare neaparat. :3 :*
FlorinaCretu FlorinaCretu Dec 24, 2015
Iti ador cartea, esti minunata si foarte talentata, tot incerc sa gasesc ceva asemanator dar nu reusesc, ceva recomandari? Abia astept capitolul urmator :D
AnyaDevkins AnyaDevkins Sep 27, 2015
Ok,o citesc a doua oara si imi aduc aminte de...tot:)))Si eu care credeam ca am uitat tot
Deeamaya Deeamaya Jul 21, 2015
Imi place foarte mult. Esti geniala si sper sa nu o iei ca pe o linguseala. Cel mai mult mi-a placut citatul de la inceput. Ah, m-am regasit perfect. Esti o scriitoare in adevaratul sens al cuvantului.