SKiN

SKiN

449K Reads 49.7K Votes 42 Part Story
Åмαяιѕ Ŧσωℓєя By Pufosenie Updated Feb 14

- De ce ți-ai pune fierul ăla în gură? l-am întrebat, făcând referire la pierce-ul său enervant, cu care se juca de fiecare dată. 

   Se întoarse spre mine cu un zâmbet strâmb, zeflemitor, ce mă făcu să mă simt din nou ca o idioată. Mai luă o gură de bere zdravănă, în timp ce își trecu mâna stângă prin păr de vreo patru ori, amânând în mod enervat răspunsul la întrebare. Își pusese în cap să mă facă să cedez, prostănacul.

  - Se simte șmecher când săruți. Vrei să încerci? se apropie câțiva centimetri. 

Skye urăște să greșească. Însă asta nu-l oprește pe Sin să devină una dintre cele mai mari greșeli ale ei. Fata, studentă la actorie, are o viață liniștită și lipsită de griji, până când iubitul ei, Asaf, o prezintă grupului său de prieteni. Îl recunoaște pe Sin ca fiind cel care i-a frânt inima surorii sale în liceu și observă că acesta este la fel de arogant și ticălos ca atunci. Cei doi, deși nu au o mare afinitate unul spre celălalt, sunt atrași de o forță necunoscută, care-i face să se întâlnească în cele mai ciudate momente. Balanța nu se înclină în favoarea niciunuia dintre ei, însă cumva mereu se află în echilibru. Și cu cât vorbele lor devin mai acide, cu atât viața se încăpățânează să-i aducă împreună.

 • bad
 • badboy
 • boy
 • cuminte
 • pierce
 • tatuaje
-Taboo -Taboo Feb 14
Omg, eu ador piercing-urile. De ce nu ți-ai pune unul? Sunt prea șmechere ❤
_Liiazz_ _Liiazz_ Feb 08
Interesant prolog, mi-a captat atentia inca de la inceput. Presimt ca inca o carte geniala urmeaza sa fie citita❤
naveahhhh naveahhhh 7 days ago
can you really take dick or nah?
               can i bring another bitch or nah?
Ii plac tigancile si atunci cand deschide gura e ca si cum ar spune o replica d aia de agatat smechera de ii sar toate imediat in brate cand ii vad ferul din limba (nu s rasista) ba
Mor eu ma gandeam ca iti greseste autocorectorul si ca pe baiat il cheama skin
Da coaie si eu am dar r enervant ca dracu cand se loveste de dintii persoanei pe care o saruti