The Kingz and Princess

The Kingz and Princess

13K Reads 520 Votes 6 Part Story
Ohxredrose By Redroseohx Updated Jan 13

FLAMTASIA HIGHSCHOOL sapa je tak kenal sekolah yang sentiasa dipenuhi oleh anak-anak orang berada ni,Sekolah yang Cemerlang dalam semua bidang tak kira sukan,akademik mahupun disiplin..Tapi satu masalah terbesar,ya sudah pastinya D'PRINCESS!!!!

D'PRINCESS- Sape tak kenal dorang ni,ade je kenakalan yang nak dibuat setiap hari..gaduh la,kenakan orang la..haihh cikgu pun pening kepala.

"wei guys,aku ade plan baik punya hari ni hehe"-Kusya.

"eh eh kau!!nak kena debik ke hah?!!"-Kuya

 Datangnya 6 orang pelajar pertukaran dari london  berjawatan tinggi dan dikenali sebagai KINGZ amatlah digeruni tapi perwatakan Hensem dan kaya sudah pasti menjadi kegilaan para wanita tapi bukan untuk D'PRINCESS kerana bagi mereka KINGZ hanyalah bala!!!

"oii!!kau ni takde adab ke hah?!!"-Raja Adam

"Look like i care huh?"-Kusya

Dikala suka pergaduhan tercetus
Dikala duka jiwa bersatu
Orang kata jangan terlalu benci lama-lama jadi sayang
Apa yang bakal berlaku dengan hubungan mereka?

*semuanya terungkap dalam The Kingz and Princess