Eens in een Blauwe Maan #Netties2017

Eens in een Blauwe Maan #Netties2017

419 Reads 77 Votes 16 Part Story
Nemo #8 By bluebellebumblebee Updated Aug 11, 2017

Voor zolang als ze zich kon herinneren waren ze onafscheidelijk geweest. Adelaide en Louvel. Louvel en Adelaide. Hoe je het ook draaide, ze hoorden gewoon bij elkaar. Een toekomst samen stond vast en was iets waar Adelaide zelf nooit aan getwijfeld zou hebben. Dat was echter voor de oorlog.

In deze heftige strijd tussen de Triple Entente en de Triple Alliantie, die later bekend zou staan als de Eerste Wereldoorlog, scheiden de wegen van de twee geliefden. Waar Louvel gezogen wordt in de strijd om de trots van het vaderland, moet Adelaide thuisblijven met niets dan hoop. 

De dingen die de oorlog met zich meebrengt, blijken echter nieuw voor iedereen. Waarvan men dacht dat het binnen enkele maanden over zou zijn, blijkt een van de bloederigste verwoestingen in de geschiedenis te zijn, die alles en iedereen aantast. Waar hun liefde eerst gezegd werd alles te kunnen over leven, komt nu een akelige twijfel boven. Is het wel genoeg? Of zal de oorlog werkelijk alles vernietigen wat op zijn pad komt?

Credits voor de cover naar @whistlewind