For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
Double Trouble

Double Trouble

71.8K Reads 2.9K Votes 29 Part Story
Meh By Pandalon Updated Sep 21, 2014

"Mamma…" Den lilla flickan snubblade framåt med händerna utsträckta framför sig. Hennes röda lockar dansade runt hennes ansikte och hennes stålgrå ögon var fyllda av tårar. "Mamma g-gjå inte." 

 

En kvinna med lika röda lockar som flickan knäböjde framför din dotter. Hon log och strök sina fingrar längs den lilla flickans kinder och torkade hennes tårar. Hon lutade sin panna mot hennes och strök hennes varsamt över håret  "Gråt inte." Den lilla flickans gråt klipptes tvärt av och hennes mamma rätade på sig. Hon la en hand på den lilla flickans axel och kysste hennes hår. "Mamma älskar dig." Med det sagt vände hon sig om och lämnade rummet. Dörren smällde igen efter hennes och mörkret sänkte sig över den lilla flickan. Flickan började gråta igen och snubblade mot dörren, sträckte på sig och trevade efter handtaget med sina små fingrar. "Mamma!" Skrek flickan om och om igen. "Mamma!" Hennes skrik ekade mellan väggarna. Men allt hon fick som svar var tystnad.  

Den lilla flickan växte upp till en tonåring. En tonåring som aldrig kan hålla tyst, har ett ohälsosamt beroende av choklad och som verkar ha en tendens att hamna i trubbel. Hennes namn är Denise, och hela hennes värld är påväg att vändas helt upp och ner när hon flyttar ut ur barnhemmet som varit hennes hem dom senaste elva åren och flyttar in hos sin nya foster familj. För med hennes nya familj väntar också en ny skola, nya fiender, nya vänner och en kaxig granne som råkar ha sitt fönster mitt imot hennes... 
Multiplicera den kaxiga grannen med två, släng in lite smärtsamma minnen, addera detta med en triangel full med komplicerad kärlek, minus föräldrar plus en plastfamilj delat på två liv. Denna ekvation är lika med med mitt liv. 

Jag är Denise. Och det här är min historia.

  • fiction
  • komedi
  • kärlek
  • teen
  • tonåring
  • tonårsromaner
DenniWenni DenniWenni Jan 31, 2016
Omg är också beroende av choklad och heter också Denise... Det kanske är jag...
lampa20 lampa20 Oct 04, 2015
Kan man få lite mer spänning. Jag vet hon kan försöka rymma
TheWrongGalaxy TheWrongGalaxy Aug 29, 2014
Alltså.. Speechless. Och "långtråkigt"?! Din ironi uppskattas inte. (u see what I did there?)
pocresophobiia pocresophobiia Jan 20, 2014
Bara, bara helt mållöst i mitt huvud, alltså, så jävla bra! :D